Menu Sluiten

Herfst retraite

Herfst retraite 2024

Laten we samen op reis gaan!

De herfst is de periode van loslaten. Bladeren vallen van de bomen en vormen daarmee de voeding van de boom. De natuur begint aan een periode van rust voordat er in de lente weer nieuwe groei komt. Tijdens dit retraite gaan we mee op het ritme van de natuur. We gaan het oude loslaten. Rusten en ruimte maken om het nieuwe te laten opbloeien.

Als je klaar bent om te luisteren naar de roep voor je leven en klaar bent om over de drempel te stappen, kom dan mee voor 5 dagen zielswerk; sessies met paarden, familieopstellingen en prachtige ceremonies om het leven te vieren. Dit doe je helemaal voor jezelf. Je ruimte pakken, zelfzorg en samen met gelijkgestemden de diepte in duiken. Elkaar naar een nieuw niveau tillen en als een ander mens naar huis gaan. 

We gaan naar een prachtige locatie in de natuur waar je helemaal tot rust kunt komen. Met heerlijk verantwoordt soulfood wat de innerlijke mens verzorgt. En natuurlijk een warme sfeer waar je helemaal jezelf kunt zijn. Voel jij hier moet ik bij zijn, voel je dan welkom! 

Zet mij op de wachtlijst

*De retraite wordt volledig verzorgd inclusief drankjes, biologische maaltijden, duurzame overnachtingen en de diverse sessies en ceremonies. We gaan in een kleine groep van maximaal 5 personen. 

Review

Mijn conclusie is dat zielswerk met paarden patronen in jezelf kan laten zien die heel erg diep liggen. Tevens is het op zo een manier dat je er wel direct mee aan de slag kan en als de tijd verstrijkt en je verder aan jezelf wilt werken kun je de inzichten blijven gebruiken en zullen ze blijven terugkomen in nieuwe diepere lagen. Een echte aanrader dus voor iedereen die aan zichzelf wil gaan werken of ergens mee in de knoop zit.

Lees meer