Menu Sluiten

Systemische reading

Doorbreek jouw familiegeschiedenis

Welke verbanden zijn er tussen jouw vraagstuk en jouw familiegeschiedenis. We hebben vaak van alles bedacht wat de reden is dat we ergens door geblokkeerd worden of wat het ontstaan is van het patroon waar we in vastlopen. Desondanks lukt het niet om de blokkade op te heffen of het patroon te doorbreken. 

Als de oplossing zat in wat je weet dan het je het probleem al opgelost…

Wat je ontvangt bij deze reading

Deze reading geeft je inzicht in jouw vraagstuk op een veel diepere laag. De verbanden die er zijn tussen wat er in de generaties voor jou gebeurd is, wat doorwerkt op jouw leven. De loyaliteit die jij onbewust meedraagt waardoor jij de blokkades en/of patronen niet kunt doorbreken. Daarnaast krijg je tools om hier zelf een verandering in aan te brengen. Aanvullend kun je een Q&A bijboeken waarin je mij al je vragen kunt stellen. Waarbij ik mij afstem op jou om je blinde vlekken bloot te leggen. En je begeleid in het vinden van de juiste antwoorden die je verder helpen. 

Je hoeft enkel een vragenlijst in te vullen en vervolgens ontvang je het verslag binnen 2 weken. Naast het persoonlijke advies wat je ontvangt krijg je ook oefeningen, visualisaties en informatie over hoe je hier zelf mee aan de slag kunt. 

Prijs reading 158,-

Q&A 56,- (30 min.)

Boek hier jouw persoonlijke reading