Menu Sluiten

Kom langs op een unieke locatie

Begin 2021 werd mijn grote droom werkelijkheid; werken met mijn paarden aan huis. Wij kochten ons huis met daarbij de prachtige ruime schuur waarin ik mijn werk uitvoer. De schuur is ruim 170 jaar oud en straalt dit ook uit. Echter binnen is het van alle gemakken voorzien. Er is een toilet en ook voor mindervaliden is het toegankelijk. Grijpskerke is een prachtig dorpje te midden van de landerijen en ligt centraal op ons eiland. Het is ook zeer goed bereikbaar. We hebben een bushalte om de hoek. En kom je met eigen vervoer, dan parkeer je op ons erf. Contact opnemen met mij gaat het best via WhatsApp of door het sturen van een e-mail. Bij die laatste even je spambox controleren als een reactie uitblijft! 

De coachpaarden

De paarden: Kotina en Laluna zijn onze coachpaarden. Hun aanwezigheid en zachtheid maken praten overbodig, en zorgen ervoor dat je makkelijker bij je gevoel komt. Het zien van een paard dat jouw emoties spiegelt, heeft veel impact. Die ervaring maakt dat het effect van een sessie nog wekenlang doorwerkt.

Natuurlijk paarden houden
Het welzijn van de paarden staat voorop. De paarden genieten van de coaching sessies maar het is ook belangrijk dat zij paard kunnen zijn. Om dat te waarborgen hebben wij een mooie inloopstal gebouwd. Hier kunnen de paarden lekker hun eigen ding doen. Ze hebben een ruime paddock waar ze kunnen bewegen, rollen en spelen. Ze zijn altijd lekker samen en kiezen zelf of ze binnen of buiten willen zijn. Ook hebben zij altijd hooi zodat ze altijd kunnen eten naar behoefte. In de zomer gaan ze lekker de wei op. 

contact
contact
schuur

Vergoedingsmogelijkheden

Zelf betalen voor de sessie(s) is enorm waardevol omdat je daarmee laat zien dat je bereid bent om alles te geven. Natuurlijk is iedere portemonnee anders. Dus is het erg lastig voor je dan kan dit misschien helpen. De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering maar er zijn wel enkele andere mogelijkheden voor een (gedeeltelijke) vergoeding.

  • Je werkgever: Veel bedrijven hebben tegenwoordig een budget gereserveerd voor opleidingskosten en/of persoonlijke ontwikkeling. Overleg met je leidinggevende of werkgever of er vanuit de organisatie mogelijkheid is tot vergoeding. Of vraag het na bij de vertrouwenspersoon, bedrijfsarts of de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out, preventie langdurig ziekteverzuim of re-integratie.
  • De belastingdienst: Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de btw als scholingskosten aftrekken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor ZZP’ers en ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Laat je hierover informeren door je accountant of belastingadviseur.

Adresgegevens

Schuitvlotstraat 6

4364AD Grijpskerke

Contactgegevens

06-81503525

Mail Joyce! *

(*Controleer je spam mail als er een reactie uitblijft!)