Menu Sluiten

contactcontact

 

Begin 2021 kwam mijn grote droom tot werkelijkheid, mijn paarden en werk aan huis. Wij kochten ons huis met daarbij de prachtige schuur die nu de basis vormt voor mijn werk. De schuur is ruim 170 jaar oud en straalt dit ook uit. Echter binnen is het van alle gemakken voorzien. Er is een toilet en ook voor mindervaliden is het toegankelijk. 

Grijpskerke is een prachtig dorpje te midden van de landerijen en ligt centraal op ons eiland. We hebben een bushalte om de hoek. Kom je met eigen vervoer dan kun je parkeren op ons erf. 

Contactgegevens


Schuitvlotstraat 6

4364AD Grijpskerke

Mobiel: 06-81503525

Mail mij *

(*Wanneer er geen reactie komt kijk dan even bij je spam mail)

Natuurlijk paarden houden
Het welzijn van de paarden staat voorop. De paarden genieten van de coachingssessies maar het is ook belangrijk dat zij paard kunnen zijn. Om dat te waarborgen hebben wij een mooie inloopstal gebouwd. Hier kunnen Siësta en Kotina lekker hun eigen ding doen. Ze hebben een ruime paddock waar ze kunnen bewegen, rollen en spelen. Ze zijn altijd lekker samen en kiezen zelf of ze binnen of buiten willen zijn. Ook hebben zij altijd hooi zodat ze altijd kunnen eten naar behoefte. In de zomer gaan ze lekker de wei op.