Menu Sluiten

Individuele sessie

Zielswerk met paarden (3 sessies)

Een 1-1 sessie met mij, mijn paarden en systemisch werk is een bijzonder cadeau voor jezelf. Het is de tijd nemen om van binnen naar buiten te kijken, naar je leven, patronen en uitdagingen blootleggen, en naar je hart te luisteren. Laat ons je helpen meer inzicht te krijgen in jezelf, de mensen om je heen en je leven. Je ontdekt o.a.:

  • De impact van het tragedie in jouw familielijn
  • De patronen en blokkades die aanwezig zijn en hoe je die kunt doorbreken

Wanneer je kiest voor mijn zielswerk met paarden, kun je op een diepe bewustere manier kijken naar waar je stond, staat en wil staan. Je kijkt naar hoe het verleden de huidige situatie heeft beïnvloed, hoe de situatie je nu beïnvloedt, en wat voor mogelijkheden de toekomst jou brengt. Wij brengen jou de boodschap die jij mag ontvangen om stappen te zetten naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven. 

Prijs 558,-

Boek hier 3 sessies*

*Je start altijd met 3 sessies om een goed beeld te krijgen van mijn werk en welke resultaten het jou brengt. Wanneer je al eerder met mij en de paarden gewerkt hebt kun je ook een losse 1-1 sessie boeken. Liever meteen 1 losse sessie? Dan kun je, je opgeven voor een workshop. Lees hier meer over workshops

Review

Joyce is echt de beste mentor die ik mezelf kan wensen. Ze heeft een gouden intuïtie, fijne en rustgevende begeleidende stem en een luisterend oor waardoor ze je kan bieden wat je nodig hebt. Alleen wel als je er zelf 100% voor gaat. Voor theeleuten en wat klessebessen kun je beter thuis op de bank blijven zitten. In de bak staan, jezelf gespiegeld zien in de paarden, geconfronteerd worden met je verleden, heden en toekomst en letterlijk en figuurlijk door het stof gaan = KEIHARD werken.

Evelien