Menu Sluiten

Zielswerk met paarden

Zielswerk met paarden (3 sessies)

Een 1-1 sessie met mij, mijn paarden en systemisch werk is een bijzonder cadeau voor jezelf. Het is de tijd nemen om van binnen naar buiten te kijken, naar je leven, patronen en uitdagingen blootleggen, en naar je hart te luisteren. Laat ons je helpen meer inzicht te krijgen in jezelf, de mensen om je heen en je leven. Je ontdekt:

  • De impact van het tragedie in jouw familielijn
  • De patronen en blokkades die aanwezig zijn en hoe je daaruit kunt breken
  • De weg naar wie jij wilt zijn

Wanneer je kiest voor mijn zielswerk met paarden, kun je op een diepe bewustere manier kijken naar waar je stond, staat en wil staan. Je kijkt naar hoe het verleden de huidige situatie heeft beïnvloed, hoe de situatie je nu beïnvloedt, en wat voor mogelijkheden de toekomst jou brengt. Wij brengen jou de boodschap die jij mag ontvangen om stappen te zetten naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven. 

Prijs 558,-

Boek hier 3 sessies

Wanneer je al eerder met mij en de paarden gewerkt hebt is het ook mogelijk een losse 1-1 sessie te boeken.

Review

Joyce is echt de beste mentor die ik mezelf kan wensen. Ze heeft een gouden intuïtie, fijne en rustgevende begeleidende stem en een luisterend oor waardoor ze je kan bieden wat je nodig hebt. Alleen wel als je er zelf 100% voor gaat. Voor theeleuten en wat klessebessen kun je beter thuis op de bank blijven zitten. In de bak staan, jezelf gespiegeld zien in de paarden, geconfronteerd worden met je verleden, heden en toekomst en letterlijk en figuurlijk door het stof gaan = KEIHARD werken.

Evelien

Mini retraite zielswerk met paarden

Je kunt de 3 sessies ook boeken als mini retraite. Je komt dan voor 3 dagen naar onze prachtige Zeeuwse kust. Je krijgt dan iedere dag een sessie en hebt de rest van de dag om te genieten van de omgeving. Het retraite wordt verzorgd met 2 overnachtingen. Een heerlijk moment voor jou om even helemaal tot jezelf te komen. Het is ook mogelijk om dit samen met een dierbare te doen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Boek een mini retraite