Menu Sluiten

Recensie paardencoaching

Recensies paardencoaching

“Het is voor mij inmiddels al weer een paar maanden geleden dat ik Paardencoaching bij Joyce heb gedaan. Ik zat op dat moment midden in een burn-out crisis.

Ik wilde verder kijken dan waar ik op dat moment aan kon denken en ik had het gevoel dat dit door middel van paardencoaching een goed begin zou zijn. Dit bleek ook zeker zo te zijn! Het was een hele goeie en mooie ervaring. Doordat het paard zo goed kan aanvoelen waar bij jou de knelpunten liggen en Joyce dit goed kan vertalen krijg je een hele complete ervaring. Zowel op bewust als onbewust niveau wordt er progressie gemaakt.
Zo kreeg ik allerlei nieuwe inzichten waar ik mee aan de slag kon, maar ook in mijn emoties werden er dingen losgemaakt waar ik later in mijn proces en nu nog steeds wat aan heb. Dit komt door de manier waarop het paard dingen visueel maakt en mij dingen heeft laten voelen. Naarmate er steeds meer onbewust in het bewuste komt blijf ik iedere keer verrast worden dat ook dat weer teruggeleid kan worden naar wat het paard mij op dat moment heeft laten zien, het blijft mij ook alert houden, want ik kan nu nog niet zeggen wat de het volgende is dat ik mij zal realiseren, maar ik blijf wel open staan voor verandering als ik weer wat zou opvangen in mijn bewustzijn. Het maakt het voor mij makkelijker patronen los te laten omdat er een beeld aan vast zit!

Mijn conclusie is dat de paardencoaching patronen in jezelf kan laten zien die heel erg diep liggen. Tevens is het op zo een manier dat je er wel direct mee aan de slag kan en als de tijd verstrijkt en je verder aan jezelf wilt werken kun je de inzichten blijven gebruiken en zullen ze blijven terugkomen in nieuwe diepere lagen. Een echte aanrader dus voor iedereen die aan zichzelf wil gaan werken of ergens mee in de knoop zit.”

*In verband met de privacy worden recensies anoniem gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *