Menu Sluiten

Verbindingsdag

Verbindingsdag

Sla het pad naar verbinding en heelheid in

Tijdens de verbindingsdag ga je samen met maximaal drie anderen de verbinding met jezelf aan in het helen van de impact van een tragedie in je eigen leven of in de familielijn. Je wordt geholpen de weg van zelfliefde in te slaan, waardoor er weer richting en zin voor het leven komt.

Het kan zijn dat het idee je afschrikt of dat het je spannend lijkt om samen met anderen dieper in jezelf en deze heftige gebeurtenis onder te dompelen. Weet dat dit juist de kracht is van een kleine groep. Als lotgenoten is er zo veel herkenning, en dat voelt juist heel veilig en vertrouwd. In mijn zachte, veilige en integere energie mag jij je laten leiden door mijn wijsheid en de wijsheid van de paarden. Het is juist de dynamiek in de groep die van enorme toegevoegde waarde is om kwetsbaar jezelf te kunnen zijn.

Tijdens zo’n dag ben je zowel deelnemer als dat je in situaties van anderen kunt worden opgesteld. Bijvoorbeeld in de rol van een familielid, de blokkade, enz. Deelnemen in situaties van anderen raakt heel vaak ook veel van jou, waardoor de groep je helpt op een nog dieper niveau te verbinden. 

Deze dag is van 10.00 – 16.00 en inclusief een heerlijke lunch, versnaperingen en drinken. 

Prijs 458,-

Zet mij op de wachtlijst voor een verbindingsdag

Review

Het ging over hoe ik in relaties sta en waarom deze vaak zo moeizaam verlopen en mislukken.  Toen  ik aan de paardencoaching met dit thema begon, dacht ik dat er niet zo veel nieuws te melden zou zijn, na al die jaren weet ik toch eigenlijk wel waar het wringt. Maar….

Lees verder

Privé verbindingsdag

Wil je privé verbinden met jouw gezin, partner, schoonfamilie? Bijvoorbeeld omdat je voelt dat jullie dit allemaal kunnen gebruiken? Dat kan! Neem contact met mij op en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor een privédag. 

Prijs 1057,-  per groep

Boek hier een besloten verbindingsdag