Menu Sluiten

Hoe je met mij kunt werken

Review

Joyce weet met haar kennis en ervaring tijdens een sessie precies het pijnpunt naar boven te halen waar je zelf, zonder haar hulp, niet achter komt. Ik kampte met veel onzekerheid in mijn relatie en een soms lastige verhouding met één van mijn ouders. Joyce kijkt niet naar dat wat op de oppervlakte gebeurt, maar met behulp van de signalen die haar hond en paarden geven weet ze de diepere systemische familieverhoudingen naar boven te halen. Na de sessies met Joyce zag ik de band met mijn moeder verbeteren en werd ik veel zekerder in mijn relatie. De rust die Joyce uitstraalt tijdens de sessie en de goede duidelijke uitleg die ze geeft, helpen eraan mee dat een sessie niet spannend is, maar juist een antwoord op vele vragen waar ik mee rond liep. Ik stond er als nuchtere Zeeuwse eerst sceptisch tegenover en vond het vooral spannend om het aan te gaan. Maar ik heb de sessies ervaren als hele duidelijke en verklaarbare redenen waarom bepaalde dingen in mijn leven zo gaan, zoals ze gaan. De sessies hebben mij ontzettend geholpen en ik kan het iedereen aanbevelen.
 

Zielswerk met paarden (3 sessies)

Een 1-1 sessie met mij, mijn paarden en systemisch werk is een bijzonder cadeau voor jezelf. Het is de tijd nemen om van binnen naar buiten te kijken, naar je leven, patronen en uitdagingen blootleggen, en naar je hart te luisteren. Laat ons je helpen meer inzicht te krijgen in jezelf, de mensen om je heen en je leven. Je ontdekt… Lees verder

Prijs 558,-

Boek hier 3 sessies

 

Wanneer je al vaker met mij en de paarden gewerkt hebt is het ook mogelijk om een losse 1-1 sessie te boeken. 

Verbindingsdagen

Sla het pad naar verbinding en heelheid in

Tijdens de verbindingsdagen ga je samen met maximaal drie anderen de verbinding met jezelf aan in het helen van de impact van een tragedie in eigen leven of in de familielijn. Je wordt geholpen de weg van zelfliefde in te slaan, waardoor er weer richting en zin voor het leven komt…. Lees verder

Deze dag is van 10.00 – 16.00 en inclusief een heerlijke lunch, versnaperingen en drinken. 

Prijs 458,-

Boek hier een verbindingsdag

Privé verbindingsdag

Wil je privé verbinden met jouw gezin, partner, schoonfamilie? Bijvoorbeeld omdat je voelt dat jullie dit allemaal kunnen gebruiken? Dat kan! Neem contact met mij op en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor een privédag. 

Prijs 1057,-  per groep

 

 

Herfst retraite 2024

Laten we samen op reis gaan!

Als je klaar bent om te luisteren naar de roep voor je leven en klaar bent om over de drempel te stappen, kom dan mee voor 5 dagen zielswerk; sessies met paarden, familieopstellingen en prachtige ceremonies om het leven te vieren… Lees verder 

Zet mij op de wachtlijst

Een persoonlijk interview met afscheidsfotograaf Gwendolyn Pieters

Zo deelt ze over hoe ze meerdere sessie mocht aanschouwen en hoe ze dit zelf ervaren heeft. De stap die zij zette en de impact die het heeft gemaakt op haar leven. “Wat ik echt nog heel levendig kan herinneren is dat zodra ik daar uit stapte ik mij veel lichter voelde. Dat ik dus echt dat oké ik draag dus de hele tijd iets bij me wat dus helemaal niet van mij is…”

 Het interview

Review

In de sessie had ik een deel van mijn familie opgesteld alleen er leek nog iets te ontbreken. 
Joyce gaf aan dat ze het gevoel had dat iemand mij begroeten, ze zei het is alsof iemand ‘joehoe’ zegt. Dit was exact hoe mijn oma ons altijd riep, in de sessie voelde ik heel sterk dat mijn oma bij me was om mij te steunen. Het was heel bijzonder om de aanwezigheid van mijn oma zo te kunnen voelen en hoe Joyce dit zo haarfijn aanvoelde in de sessie. 
In de weken na de sessie kreeg ik steeds meer dingen op mijn pad die terug leidde naar mijn oma, zo vielen er steeds meer stukjes op zijn plek.
Ik voel me na deze sessie veel meer verbonden met mijn familie en ik voel de steun van mijn overleden oma. Het is nog steeds erg bijzonder om te ervaren wat voor kracht de sessie heeft gegeven en de verbondenheid die het mij heeft gebracht. Joyce creëert een opensfeer waarin zij goed aanvoelt wat de paarden duidelijk proberen te maken.
Annelies van Alphen

Review

Toen ik me realiseerde dat ik niet gelukkig was en niet mijn eigen leven leefde heb ik de hulp van Joyce en de paarden gevraagd. De sessies hebben mij geholpen bij één van de meest ingrijpende beslissingen van mijn leven…

 Lees verder

Waarom je voor mijn werk kiest:

 • Ik leer je weer kwetsbaar zijn
 • Ik breng aan het licht wat al te lang in het donker heeft gezeten.
 • Ik voel alles haarfijn aan. Niks blijft aan de oppervlakte, wat gezien mag worden breng ik naar boven.
 • Ik kan woorden geven aan waar jij (nog) geen woorden voor hebt.
 • Ik geloof in een betere wereld en draag daar aan bij door zo veel mogelijk mensen weer de zin van het leven te laten voelen
 • Als het de bedoeling is, komt de overledene in de sessie.
 • Ik ben niet zo van de routine of me beperken tot één ding. Ik stem me op jou af, gebruik de tools waarvan ik voel dat ik die mag gebruiken en lever maatwerk in wat ik voel dat jij nodig hebt.
 • Ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde dan we met onze zintuigen kunnen waarnemen en dat het leven hier niet ophoudt. Ik geef door wat ik door mag geven, wat jou heel veel antwoorden oplevert.
 • Ik voel de dingen feilloos aan zonder erover na te denken. Ik draai er niet omheen, bij mij kom je direct tot de kern waardoor je blokkades kunt doorbreken en helderheid ontstaat.
 • Ik zeg wat ik doe en doet wat ik zeg, zonder verborgen agenda of onechte emoties. Je weet precies wat je wel en niet aan mij hebt.
 • Ik hou niet van zweven en om de essentie heen bewegen. Ik sta met beide benen stevig op de grond en geef jou houvast. Ik breng het spirituele en het aardse samen.
 • Ik durf intuïtie en gevoel de ruimte te geven en nodig iedereen die bij mij komt ook uit hetzelfde te doen, met geweldige resultaten.
 • Ik adviseer en inspireer op een luchtige manier mensen om hun authentieke zelf te zijn en een eigen pad te kiezen waar ze blij van worden.

Veel gestelde vragen

Ik heb angst voor paarden is dat een probleem?

Nee dat is geen enkel probleem. Vaak is het niet de angst voor paarden maar de angst voor het gevoel dat paarden oproepen. Dit kan een teken zijn dat je juist door een sessie met paarden veel gaat overwinnen. Tevens is het mogelijk om te werken met een afscheiding zodat je niet direct met het paard in contact hoeft te komen.

Ik heb niks met paarden, wat is het nut om met paarden een sessie te doen?

Een sessie gaat over jou en het paard is enkel een hulpmiddel in het spiegelen. Je hebt geen ervaring nodig of ‘iets met paarden te hebben’ omdat je niks met het paard hoeft te doen. Lees bij Werkwijze wat de meerwaarde is om een sessie met paarden te doen.