Menu Sluiten

Workshop

Workshop

Sla het pad naar verbinding en heelheid in

Tijdens een workshop ga je samen met maximaal drie anderen de verbinding met jezelf aan in het helen van de impact van een tragedie in je eigen leven of in de familielijn. Je gaat naar de diepe lagen van je onderbewustzijn zodat je bij de kern van jouw vraagstuk komt. Daar vindt je ook de antwoorden om jouw vraagstuk of thema te doorbreken. 

Het kan zijn dat het idee je afschrikt of dat het je spannend lijkt om samen met anderen dieper in jezelf en deze heftige gebeurtenis onder te dompelen. Weet dat dit juist de kracht is van een kleine groep. Er is er zo veel herkenning, en dat voelt juist heel veilig en vertrouwd. In mijn zachte, veilige en integere energie mag jij je laten leiden door mijn wijsheid en de wijsheid van de paarden. Het is juist de dynamiek in de groep die van enorme toegevoegde waarde is om kwetsbaar jezelf te kunnen zijn. Daarbij geeft het ook veel inzichten om mee te kijken met de anderen. Zo zie je soms dingen in een ander perspectief of hoe anderen omgaan met hun vraagstuk. Het is ook altijd bijzonder mooi om te zien hoe altijd precies de juiste mensen aanwezig zijn waardoor iedereen de meerwaarde ervaart. 

De invulling van een workshop is iedere keer weer anders en wordt gevormd naar de groep. Je krijgt altijd een individuele sessie. Echter kan het ook zijn dat je gevraagd wordt om daarnaast representant te zijn. Dan kan je in situaties van anderen kunt worden opgesteld. Bijvoorbeeld in de rol van een familielid, de blokkade, enz. Deelnemen in situaties van anderen raakt heel vaak ook veel van jou, waardoor de groep je helpt op een nog dieper niveau te verbinden en je thema’s te doorvoelen. Ook kunnen we een groepsopstelling doen waarbij we een thema opstellen en iedereen deelnemer is. Omdat er niks vastligt is er alle ruimte om te laten ontstaan wat nodig is voor dat moment.

Eerstvolgende geplande workshops: Vrijdagavond 28/6, 12 /7 en 26/7 vanaf 19.00. Neem gerust contact op wanneer je deze data niet kan dan kijken we samen voor de mogelijkheden voor een ander moment.

Prijs 128,- 


Opgeven voor een workshop

Review

Het ging over hoe ik in relaties sta en waarom deze vaak zo moeizaam verlopen en mislukken.  Toen  ik aan de paardencoaching met dit thema begon, dacht ik dat er niet zo veel nieuws te melden zou zijn, na al die jaren weet ik toch eigenlijk wel waar het wringt. Maar….

Lees verder

Privé Workshop

Wil je privé verbinden met jouw gezin, partner, schoonfamilie? Bijvoorbeeld omdat je voelt dat jullie dit allemaal kunnen gebruiken? Dat kan! Neem contact met mij op en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor een privé workshop. 

Boek hier een besloten workshop