Menu Sluiten

Toen ik niet meer wilde leven

Wanneer een groot verlies niet doorleeft wordt blijft de pijn achter als een angel.

Al bijna 15 jaar geleden en nog steeds diep verborgen. Te pijnlijk om de realiteit echt aan te kijken. Als ik het voor mijzelf hou dan is het er niet. Maar wat ik vraag van mijn klanten moet ik zelf ook kunnen. Dus tijd om mijn eigen schaduw aan te kijken.

Wanneer iets zo pijnlijk is dat we het niet aankijken of doorleven dan blijft de pijn als een angel achter. We geven dit door aan de generaties na ons en dat heeft grote gevolgen. Ik weet daar alles van. Want dat is precies wat mij overkwam en waardoor ik mijzelf volledig verloor en niet meer wilde leven. In mijn podcast deel ik dit hele kwetsbare en persoonlijke verhaal met je.
Want juist door het te omarmen gaan we voelen welke kracht het ons geeft. Zo is dit stukje van mijn leven altijd verborgen geweest en wordt het nu tijd om het om te zetten in iets krachtigs. Met onderstaande link kun je luisteren naar mijn verhaal.

Heb jij te maken met een tragisch verlies in jouw familie en voel jij dat je er aan toe bent om het aan te gaan?
Ga dan samen met mij en de paarden aan de slag en breng ook weer vreugde in jouw leven 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *