Menu Sluiten

En toen stond mijn leven op zijn kop

Je ziet het helemaal voor je, jouw toekomst. De weg die jij bewandelt en wat je daarbij nog tegen wilt komen. Zo had ik mijn plan voor mijzelf en mijn gezin. Dit is hoe ik het wil, dit is hoe ik het ga doen. En ineens gebeurd er iets waardoor dat plan in duigen ligt.

Dit is wat iedereen wel eens meemaakt. Zeker wanneer we te maken hebben met verlies. Dat plan je niet, dat gebeurd gewoon. In mijn geval gaat het zeker niet om verlies, er is juist iets moois gebeurd. Maar ook mooie dingen kunnen soms pijn doen, zoals een roos. Alles wat onverwacht op ons pad komt vraagt van ons om er een weg in te vinden.

In mijn nieuwste podcast aflevering deel ik met je wat er recent gebeurde waardoor mijn leven even helemaal op zijn kop kwam te staan. En hoe het me in eerste instantie tot de gedachte bracht dat ik alles maar moest opgeven. Maar hoe ik mijn weg vond en het mij uiteindelijk juist iets heel belangrijks leert. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *