Menu Sluiten

Waarom ik koos voor verlies

Daar zat ik dan, onverwacht, tussen het riet. Kijkend hoe het water voorbij stroomt. De vogeltjes en bijen op de achtergrond. Af en toe een libelle en zelfs een kikkerkoor! Genietend van de zon. Life is beautiful ❤

Geen idee waar ik het dit keer over ging hebben. Ik begon gewoon. En voor wie mij een beetje kent, die weet als ik eenmaal ga praten dan blijf ik praten.
Maar als je benieuwd bent naar waarom ik voor verlies koos als richting voor mijn bedrijf. Of wat er gebeurd tijdens en na sessies die gaan over verlies. Dan is deze podcastaflevering zeker een aanrader!

“Het is zo prachtig als die druk er dan eindelijk af gaat en je ziet het hele lichaam ontspannen. De persoon gaat als een ander mens naar huis. Het blijft zo bijzonder om die verandering in zo een korte tijd te zien”

“Van de week zei iemand: het voelt alsof ik sta te wachten. Ja zei ik, je staat ook te wachten. Tot de ander het aangaat of oplost. De voorwaarde is dat als de ander weer gaat leven jij van jezelf ook weer mag gaan leven. Maar jij moet de beslissing voor jezelf maken om te willen leven. En vertrouwen op de kracht van de ander dat die het zelf kan”

Luister ernaar voor het hele verhaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *