Menu Sluiten

Het roer om

Na maanden van ‘niet weten’ heb ik eindelijk weer richting. Het voelde alsof alles stilstond. Ik was nergens meer mee verbonden. Tegelijk liep alles gewoon door. Klanten melden zich aan, het werk ging gewoon door. De een na de andere uitdaging kwam op mijn pad. Het gevoel dat je in een rollercoaster zit en op dat punt van op zijn kop hangen dat je daar stil staat.

Wachten, wachten en nog meer wachten. Waar ik eerder mega gefrustreerd raakte kon ik nu volledig in de overgave wachten op hoe het zich zou gaan ontvouwen. Vorige week ben ik een 1-1 traject in gestapt met Aniek van @debetekenisvollevrouw en eindelijk wordt mijn wachten en overgave beloond. Maar nog veel sterker de keuze om dit aan te gaan. Want ik durf nu echt mijn hart te gaan volgen. Wat ik al langer wist maar bleef vasthouden aan de veiligheid van wat ik opgebouwd had. Nu gaat het roer om!

Mijn hele bedrijf gaat in transformatie. De websiteteksten zijn al aan het veranderen en volgende maand wordt de vormgeving aangepakt. De komende periode gaat het aanbod op de schop. Heel veel veranderingen die ik allemaal met jullie ga delen. Maar het is teveel om hier te delen dus hou daarom mijn podcast in de gaten want daar ga ik het allemaal delen.
Het eerste deel staat al online en hierin vertel ik wat over de stilstand waar ik in zat, de stap en het begin van dit traject maar het belangrijkste ik vertel over waar ik mij op ga richten met mijn werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *