Menu Sluiten

Recensie coaching eigen paard

Recensie coaching

Ik deed Joyce een berichtje met mijn verhaal. Ik heb de meest complexe manier van ptss. Ik sliep slecht, werken lukte niet meer. Ik vroeg haar om hulp, met mijn eigen paard.

Joyce wilde me helpen. Na jaren lang in behandeling geweest bij instanties, zag ik geen uitweg. De eerste sessie was een jaar geleden, zo omzettend heftig en confronterend dat ik onze nabespreking af had gezegd.

Joyce liet me in mijn waarde, maar na een half jaar later kreeg ik een terugval. De ptss werd weer te zwaar. Ik kon niet meer slapen, nam afstand van iedereen. En ik besloot Joyce weer een berichtje te doen. De terugval was heftiger dan ooit. Ik besloot echt regelmatig sessies te doen. Joyce begeleide me, samen met mijn geweldige merrie. Langzaam komen we stapjes dichterbij. Het fijne is dat ik nooit hoef te praten. Joyce luistert naar mijn paard, en daardoor kan ze me geweldig helpen.

Paarden coaching is echt mijn behandeling. Ik krijg inzicht over waar trauma’s vandaan komen. Ik herleeft ze, ze leert me er door heen ademen. Het geeft inzicht waarom, en hoe ik me eigenlijk gedraag tegen anderen en naar mezelf toe. Het helpt me met emoties om te gaan, om heel rieeel naar een trauma te kunnen kijken. Doordat ik het met mijn eigen paard mag doen word de band ook sterker.

Paarden coaching kan ik niet uitleggen, je moet het meemaken en ervaren. Het geeft rust, inzicht. Voor mij betekend het mijn “therapie”. Zonder Joyce haar hulp was ik niet uit mijn terugval gekomen. Er zullen nog veel meer sessies komen

*In verband met de privacy worden recensies anoniem gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *