Menu Sluiten

Mijn werk is een zeer bijzondere vorm die zich kenmerkt door de snelle en duurzame verandering die het teweeg brengt. Het is een combinatie van opstellingen en paardencoaching. Het belangrijkste is dat we zichtbaar maken wat de kern van je vraag is. Pas als je weet waar je moet beginnen kun je iets daadwerkelijk oplossen. Met één sessie kun je dan ook vrijwel altijd je vraag beantwoorden. Zo hoef je niet meer tijd dan nodig is te besteden aan je probleem.

Paardencoaching
Het natuurlijke gedrag van paarden is een fijne manier om inzicht te krijgen in jouw eigen gedrag. Zonder mening of oordeel spiegelen ze van nature de mens. De zachtheid van een paard die jou komt steunen is voor veel mensen een fijne ervaring. Praten is niet nodig en je komt gemakkelijker bij je gevoel. Weggestopte emoties en trauma’s kunnen zo op hun eigen tempo een plekje krijgen. Het zien van een paard dat jouw gedrag spiegelt heeft veel impact. Het effect werkt dan ook weken na de sessie nog door.

Opstellingen
Met een opstelling maken we zichtbaar wat je onbewust meedraagt. Zo kom je er snel achter waar bepaalde gevoelens, gedachten en overtuigingen vandaan komen. Ook wordt helder waarom het je niet lukt om bepaald gedrag te veranderen. Wanneer we de daadwerkelijke oorzaak blootgelegd hebben kun je zelf kiezen of je het wilt veranderen. In de opstelling kun je meteen ervaren wat je wilt. Het fijne van deze methode is net als bij de paardencoaching dat we werken op gevoelsniveau. Je hoeft dan ook niks meer te vertellen dan de belangrijkste feiten. 

Recensie: “Ik ging weg met een goed gevoel.  Thuis begon het eigenlijk pas door te dringen en ik bleef het moment waarop de dingen duidelijk werden voor me zien. En ook de emoties erbij te voelen. In het dagelijks leven was iedere keer dat ik mij in een positie begaf die mij aan dat moment deed denken een leermoment.”

Recensie 15-08-2018 “Ik heb Joyce & haar paarden de hulp gevraagd omtrent een probleem in het gezin. In de sessie hebben we hier aan gewerkt en ik ben anders naar huis gegaan.”

Eigenlijk hebben we met 1 sessie het door mij gewenste resultaat bereikt!! In het nagesprek hebben we het kort besproken en heb ik vragen gesteld of problemen van andere aard ook met inzet van paarden en systemisch coachen ook aangepakt kunnen worden. Er zijn nu 2 andere “problemen” die ik ook zeker met systemisch coachen met behulp van Joyce en haar paarden ga aanpakken.