Menu Sluiten

Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire

Wij geloven dat hoe mensen zichzelf zien, wat zij geloven en daarmee uitstralen bepalend is voor wat zij in het leven aantrekken. Als je succesvol wilt zijn met je bedrijf moet je geloven in waar je voor staat. Elke twijfel, overtuiging en gebrek aan vertrouwen zorgt ervoor dat je dat aantrekt in plaats van succes. Je angsten overmeesteren je verlangens en je creëert je eigen falen. Door jezelf telkens weer te ontwikkelen zorg je ervoor dat je groeit als persoon en daarmee ook in je leven en je bedrijf. Dit vraagt de moed om je eigen angsten aan te kijken, je verlangens te volgen en te vertrouwen op het proces. Dan kun je ondernemen in flow. Waarbij een stuk kennis van ondernemen je helpt om sneller, strategisch en doelgericht je bedrijf vorm te geven. 

Ons programma biedt je zowel de kennis van het opbouwen van een goede fundering voor je bedrijf als wel het proces van groei van onzekere startende paardencoach naar een paardencoach die zelfverzekerd klanten binnen haalt en zo de omzet draait die nodig is om succesvol te zijn. Zo kan jij vol passie de mensen helpen die dit nodig hebben en zorg je tegelijk voor succes en financiële zekerheid in jouw bedrijf.

Missie: Zoveel mogelijk paardencoaches een goede start geven en op weg helpen met hun bedrijf zodat zij niet het wiel hoeven uit te vinden zoals wij. Een uniek aanbod neerzetten dat zowel de praktijk als de gevoelskant verbindt omdat het één niet los staat van het ander. Wij willen juist afstemmen op wat iemand echt verder helpt en niet alleen maar vasthouden aan een vastomlijnde methode waarbij we toch een duidelijk doel nastreven. 

Visie: Wij geloven in de kracht van de paarden en dat dit zoveel mensen kan helpen. Door deze paardencoaches te helpen om hun bedrijf stevig neer te zetten kunnen zij veel mensen gaan helpen en dragen wij indirect weer bij aan het levensgeluk van vele mensen. Daarbij wordt het vak vaak onderschat of niet gewaardeerd. Door de collega’s paardencoaches te helpen zichzelf krachtig uit te drukken in het werkveld zorgen we er ook voor dat het beeld van de paardencoach verandert van ‘weer zo een paardenvrouwtje’ naar ‘een deskundige die weet wat hij/zij doet en waar hij/zij voor staat die een grote impact weet te maken in de maatschappij. 

wie ben ik coach