Menu Sluiten

caprilliSenior Caprilli Coachcaprilli

Als Senior Caprilli Coach werk ik aan de hand van paardencoaching voor Caprilli Coaching in de regio Zeeland. Zij leiden eigen mensen op tot professioneel en gecertificeerd reïntegratiecoach met als specialisatie paardencoaching. De focus ligt op kwaliteit en zorgvuldigheid in de begeleiding van mensen zodat deze altijd gewaarborgd is. Tevens staat Caprilli voor het welzijn van de paarden die ingezet worden.

Waarom Caprilli?

Caprilli is specialist op het gebied van paardencoaching. Zij hebben hun sporen inmiddels ruim verdiend door de inzet van paarden bij UWV reïntegratie trajecten, binnen de zorg, bedrijvenwereld en in de ggz. Door en met de Senior Caprilli Coaches staan zij voor kwaliteit en professionaliteit. Door de landelijke dekking van onze collega’s zit er altijd een Senior Caprilli Coach bij jou in de buurt!

Reïntegratie dienstverlening

Als onderaannemer voor Caprilli bied ik in de regio Zeeland alle trajecten aan die het UWV beschikbaar heeft. Via deze link vind je meer informatie over het aanbod van trajecten en hoe jij je aanmeldt.

Juist door deze specialisatie met de paarden behalen wij hele goede resultaten in onze reïntegratiedienstverlening. Dit kan zijn om werknemers vanuit de ziektewet te laten terugkeren op de werkvloer, maar ook ter preventie van ziekteverzuim. Immers; voorkomen is beter dan genezen. En moet/wil een werknemer begeleid worden naar een andere baan, dan verzorgen wij ook outplacement trajecten.

Zijn mensen eenmaal in een uitkeringspositie beland bij het UWV of de gemeente, dan verzorgen wij als contractpartij van deze instanties de reïntegratiebegeleiding om mensen met ‘een afstand tot de arbeidsmarkt’ weer te helpen bij herstel en balans, zodat zij weer kunnen terugkeren naar actieve deelname aan de maatschappij en/of op de arbeidsmarkt.

Paardencoaching

Door paardencoaching in te zetten, kan heel snel ontspanning bereikt worden bij mensen. En ontspanning is de start van herstel. Onze cliënten geven aan dat ze het fijn vinden om met de paarden samen te werken, aangezien je door een paard altijd onvoorwaardelijk gezien en geaccepteerd wordt. Dit geldt ook voor mensen die geen ervaring met paarden hebben, of er zelfs een beetje bang voor zijn; na de eerste ontmoeting met het paard ontstaat vanzelf verbinding en vertrouwen. Hoe Caprilli paardencoaching precies werkt, kun je lezen op de website van Caprilli Coaching: https://www.caprillicoaching.nl/paardencoaching/

Opleidingsinstituut tot (Paarden)Coach

Daarnaast is Caprilli een erkend opleidingsinstituut voor het UWV, zodat de opleidingen tot (Paarden)Coach vergoed kunnen worden voor mensen die een uitkering ontvangen. 

caprilli

Caprilli Intervisie Workshops

Voor collega paardencoaches bieden wij ook intervisie workshops aan, om de geleerde technieken binnen de paardencoaching te onderhouden en de vaardigheden te blijven verbeteren.  Door kennis, kunde en ervaring te delen, willen we iedere paardencoach die hier behoefte aan heeft verder helpen in dit proces en met elkaar verder leren.

Wat bieden de intervisie workshops?
Een mogelijkheid om jouw vaardigheden te blijven oefenen en verbeteren
Jouw kwaliteit en professionaliteit uitbreiden
Kennis, kunde en ervaring delen met vakgenoten
Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen

Voor wie?
Voor iedereen die al werkt als paardencoach of wil gaan starten.
Je hoeft niet bij Caprilli opgeleid te zijn, het is juist een waardevolle toevoeging om de verschillen én overeenkomsten van diverse manieren te ervaren. Ook paardencoaches zonder opleiding, die het uit eigen ervaring geleerd hebben, zijn van harte welkom. Wel is het van belang dat je al in enige mate bezig bent met paardencoaching en toegevoegde waarde kunt bieden voor de overige deelnemers.

Hoe?
Samen gaan we aan de slag met de paardencoaching. Door elkaar te coachen, kun je oefenen met je vaardigheden. Tegelijk
werk je aan je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit komt jouw dienstverlening ten goede omdat je zo uit ervaring nóg beter eigen cliënten met de inzet van paarden kunt begeleiden.

Na afloop van iedere sessie ga je deze met elkaar bespreken en ontvang je van de andere deelnemers tips en tops op jouw begeleiding. Dit doe je over en weer voor elkaar. Ook is hierbij de mogelijkheid om in te gaan op de gekozen werkwijze. Verder worden op verzoek specifieke casussen en/of vragen behandeld, de nieuwste ontwikkelingen rondom paardencoaching besproken, en is het ook gewoon fijn en gezellig om met vakgenoten ervaringen uit te wisselen. De Senior Caprilli Coach draagt zorg voor de voortgang van de workshop en de veiligheid binnen de groep.

Praktische informatie:
Duur : een dagdeel, ochtend, middag of avond
Locatie : Caprilli Coaching in jouw regio
Aantal deelnemers : minimaal 3 en maximaal 5
Kosten* : € 60,00 inclusief btw
* Dit is inclusief gebruik van de locatie, paarden, koffie/thee/water en lekkers.

Wil je je opgeven voor een sessie paardencoaching, een traject doen of opgeven voor intervisie? Stuur dan een email aan joyce@caprillicoaching.nl of info@caprillicoaching.nl