Menu Sluiten
paardencoach Zeeland

Paardencoaching Zeeland Aanbod

Paardencoaching Zeeland werkt met systemische opstellingen en met behulp van paarden en zonder uitgebreid te hoeven praten! Ons aanbod van paardencoaching vindt in Grijpskerke te Zeeland plaatst. Dus kom je van ver of dichtbij, wij verwelkomen jou in Grijpskerke. Voor ieder die interesse heeft, is er een aanbod dat past. Wij hebben voor jou diverse mogelijkheden opgesteld. Bekijk ze rustig, lees nog wat ervaringen en beslis. Je bent bij ons in goede handen om te werken aan jezelf. 

Strippenkaart 3 sessies

€ 150 per sessie
Meer informatie of gelijk de 1e sessie plannen?
Mail mij

Strippenkaart 5 sessies

€ 125 per sessie
Meer informatie of gelijk de 1e sessie plannen?
Mail mij

Word de beste versie van jezelf

Groepstraject

Traject

Meer informatie?
Mail mij

Lees Evelien haar verhaal over hoe zij voor zichzelf koos en hoe paardencoaching Zeeland haar hielp

Jaar in, jaar uit liep ik bij een psycholoog. Zij zorgde ervoor dat ik het “onkruid” kon maaien. Ik had mezelf geleerd om zodra het boven kwam alles weer omver te maaien. Het liefste liep ik in cirkels, veranderde ik niks aan het pad, doorbrak geen patronen en bleef in mijn comfortzone. Lees verder

Mijn ervaring van een paardencoaching bij Joyce is al een tijdje geleden, maar het effect is er nog steeds.

Toen ik via paardencoaching Zeeland aan de paardencoaching met dit thema begon, dacht ik dat er niet zo veel nieuws te melden zou zijn, na al die jaren weet ik toch eigenlijk wel waar het wringt. Op een gegeven moment gebeurde het onverwachte.  Lees verder

Traject word de beste versie van jezelf!

Je doet in jouw leven wel wat jij wilt maar toch voelt het alsof je niet tot volle potentie komt. Ondanks alles wat je hebt kun je niet echt genieten. Wat staat jou nog in de weg naar jouw pure zelf. Waarbij je een gevoel van vrijheid ervaart om helemaal jezelf te kunnen zijn en alles wat jij te bieden hebt aan de wereld te laten zien.

We werken 1 keer per maand een dagdeel met de paarden en de groep. Familie opstellingen, thema opstellingen en sessies met de paarden. Je betaald maar 455,- voor 6 dagdelen Dat is 75 per keer.   

Data 2022: Elke 1e maandag van de maand 18.30 – 22.00 

Instromen mogelijk

Data 2023: Donderdagavond 18.30 – 22.00

Veel gestelde vragen

Ik heb angst voor paarden is dat een probleem?

Nee dat is geen enkel probleem. Vaak is het niet de angst voor paarden maar de angst voor het gevoel dat paarden oproepen. Dit kan een teken zijn dat je juist door een sessie met paarden veel gaat overwinnen.

Ik heb niks met paarden, wat is het nut om met paarden een sessie te doen?

Een coaching sessie gaat over jou en het paard is enkel een hulpmiddel in het spiegelen. Je hebt geen ervaring nodig of ‘iets met paarden te hebben’ omdat je niks met het paard hoeft te doen. Lees bij Werkwijze wat de meerwaarde is om een sessie met paarden te doen. 

Als ik halverwege merk dat dit niet werkt voor mij kan ik dan mijn geld terug krijgen?

Nee, vooraf wordt duidelijk besproken dat werken met mij pittig is en waar je zelf voor moet willen gaan. Juist het commitment zorgt ervoor dat je doorzet wanneer het moeilijk wordt en dat maakt dat je het resultaat bereikt wat je voor ogen hebt. Wil je toch stoppen dan mag dat natuurlijk. 

Wat is de meerwaarde om dit in een groep te doen?

 Naast dat je van elkaar kunt leren en je eigen grenzen gaat verleggen door jouw proces aan te gaan in een groep. Kun je ook wat je leert direct gaan oefenen. Zoals kwetsbaar zijn en je openstellen in bijzijn van anderen. Verder gaan we als groep een flow creëren die ieder individu doet groeien. En als belangrijkste punt is dat we naast het individuele werk met de paarden ook als groep met diverse werkvormen aan de gang gaan.   

paardencoaching zeeland
paardencoach Zeeland

Contact

06-81503525

Mail mij

Word ook de beste versie van jezelf!

Video afspelen