Menu Sluiten
paardencoach Zeeland

Paardencoaching Zeeland Aanbod

Paardencoaching Zeeland werkt met systemische opstellingen en met behulp van paarden en zonder uitgebreid te hoeven praten! Ons aanbod van paardencoaching vindt in Grijpskerke te Zeeland plaatst. Dus kom je van ver of dichtbij, wij verwelkomen jou in Grijpskerke. Voor ieder die interesse heeft, is er een aanbod dat past. Wij hebben voor jou diverse mogelijkheden opgesteld. Bekijk ze rustig, lees nog wat ervaringen en beslis. Je bent bij ons in goede handen om te werken aan jezelf. 

Individueel traject 3 sessies

€ 150 per sessie
Geen wachttijd, direct je 1e sessie inplannen?
Mail mij

Workshop

Diverse mogelijkheden €55 p.p.
Om het eens te ervaren of als je met een groep komt met een specifiek thema. Vraag naar de mogelijkheden.
Mail mij

Word de beste versie van jezelf

Groepstraject 6 maanden

Traject

Voor de mensen met moed en de wil om echt helemaal voor zichzelf te gaan! Meer informatie?
Mail mij

Lees Evelien haar verhaal over hoe zij voor zichzelf koos en hoe paardencoaching Zeeland haar hielp

Jaar in, jaar uit liep ik bij een psycholoog. Zij zorgde ervoor dat ik het “onkruid” kon maaien. Ik had mezelf geleerd om zodra het boven kwam alles weer omver te maaien. Het liefste liep ik in cirkels, veranderde ik niks aan het pad, doorbrak geen patronen en bleef in mijn comfortzone. Lees verder

Mijn ervaring van een paardencoaching bij Joyce is al een tijdje geleden, maar het effect is er nog steeds.

Toen ik via paardencoaching Zeeland aan de paardencoaching met dit thema begon, dacht ik dat er niet zo veel nieuws te melden zou zijn, na al die jaren weet ik toch eigenlijk wel waar het wringt. Op een gegeven moment gebeurde het onverwachte.  Lees verder

Traject word de beste versie van jezelf!

Je doet in jouw leven wel wat jij wilt maar toch voelt het alsof je niet tot volle potentie komt. Ondanks alles wat je hebt kun je niet echt genieten. Wat staat jou nog in de weg naar jouw pure zelf. Waarbij je een gevoel van vrijheid ervaart om helemaal jezelf te kunnen zijn. Dat je voelt wat jij waard bent en niet langer afhankelijk bent van prestaties of de meningen van anderen. Wat jij jezelf waard vind trek je aan. Dus wat ben jij waard?

Werk elke maand 1 keer met mij en de paarden in een kleine groep zodat je na 6 maanden:

  • Voor jezelf kiest
  • Jouw eigenwaarde gegroeid is 
  • Je positieve dingen aantrekt
  • Rust ervaart in je lichaam en je  hoofd
  • Geen excuses meer hebt die jou klein houden

Dit traject is niet voor iedereen geschikt. Alleen als jij echt bereid bent de moeilijkste stappen te zetten. Jouw angst is jou niet de baas. Jij bent er aan toe om jezelf aan de wereld te laten zien en volledig in jouw kracht te gaan staan. 

Veel gestelde vragen

Ik heb angst voor paarden is dat een probleem?

Nee dat is geen enkel probleem. Vaak is het niet de angst voor paarden maar de angst voor het gevoel dat paarden oproepen. Dit kan een teken zijn dat je juist door een sessie met paarden veel gaat overwinnen.

Ik heb niks met paarden, wat is het nut om met paarden een sessie te doen?

Een coaching sessie gaat over jou en het paard is enkel een hulpmiddel in het spiegelen. Je hebt geen ervaring nodig of ‘iets met paarden te hebben’ omdat je niks met het paard hoeft te doen. Lees bij Werkwijze wat de meerwaarde is om een sessie met paarden te doen. 

Contact

06-81503525

Mail mij

Word ook de beste versie van jezelf!

Video afspelen