Menu Sluiten

Open dagen nieuwe locatie

Per 1 april heb ik een fantastische nieuwe locatie voor de sessies. Natuurlijk wil ik die graag aan jullie laten zien. Wil je graag de nieuwe locatie zien, kennismaken met mijn werkwijze en mijn paarden en mij? Geef je dan op voor één van de volgende data!

  • Vrijdag 4 juni 19.00 – 21.00
  • Zaterdag 12 juni 10.00 – 12.00
  • Zaterdag 12 juni 12.30 – 14.30
  • Zaterdag 12 juni 15.00 – 17.00

Tijdens de open dag krijg je een rondleiding, uitleg over mijn werkwijze en is er de gelegenheid om te ervaren hoe het werkt. Natuurlijk is er alle gelegenheid om mij vragen te stellen. De open dagen zijn gratis. Leuk als je erbij bent!

Aanmelden kan per mail: info@joycepuister.nl. Even erbij vermelden welke dag en welk tijdblok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *