Menu Sluiten

Uitnodiging open dag

systemisch coachen met paarden

Met 1 sessie al een antwoord op je vraag vinden, hoe kan dat?! Laat je verrassen door de eenvoud van het spiegelen van paarden in combinatie met een opstelling.

— > In jouw hoofd zitten zoveel gedachten en dat geeft je onrust. Zelfs op vakantie gaan haalt deze niet weg, als je nu eens een oplossing had om rust in je hoofd te brengen zodat die tornado van gedachten en licht briesje wordt.

–> Je weet wel hoe je beter voor jezelf kunt zorgen maar toch ervaar je iedere keer weer die weerstand, het is alsof je in cirkels loopt. Stel je voor dat je die cirkel kunt doorbreken en er echt duurzaam iets verandert in jouw leven.

–> Je laat de wensen van een ander altijd voorgaan op die van jou, word het niet eens tijd dat jij jezelf op de 1e plek zet? Begin daar dan nu mee! Kom naar mijn open dag en ervaar zelf hoe snel ik jouw knelpunten bloot kan leggen.

Tijdens mijn open dag demonstreer ik de kracht van mijn werk. Het blootleggen van de kern, in verbinding brengen van je hoofd en lijf waardoor je weer in verbinding kunt komen met jezelf. Hoe je weer in je kracht kunt komen en hoe simpel het kan zijn om te doorbreken waar je al zo lang op vastloopt. Juist als je sceptisch bent kom het dan zien en ervaren en dan kun je er over oordelen 😉

Programma open dag:

10.00 – 10.30 Ontvangst met een hapje en drankje

10.30 Uitleg over mijn werk en wat dit kan doen voor jou

11.00 Ervaar het zelf! Gratis 10 min. sessies voor wie al meteen iets wil gaan overwinnen. Of als je het gewoon heel graag eens wilt ervaren. Liever eerst eens kijken, dit kan natuurlijk ook.

Praktisch:

  • Datum zaterdag 25 juni 2022
  • Locatie: Schuitvlotstraat 6 in Grijpskerke
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden: mail naar info@joycepuister. nl of een berichtje 0681503525

Zie ik jou ook de 25e tijdens mijn open dag? Tot dan!

Wist je dat ik ook een gratis e-book heb met allemaal tips voor persoonlijke ontwikkeling ontstaan vanuit mijn werk. Met dit stappenplan kun jij al de 1e stappen zetten van het gevoel van overleven naar het echt gaan leven. Op https://joycepuister.nl/ebook/ kun je het e-book aanvragen.

Ben jij al overtuigd dat je bij mij terecht kunt om meer te gaan kiezen voor jezelf en jouw leven vorm te geven op een manier die bij jou past? Op Aanbod kun je alles lezen over de mogelijkheden die ik bied om met mij te werken

Recensie:

Ik was er vrij blanco ingegaan maar werd enorm geraakt door wat er aan emoties bij mij boven kwamen in het bijzijn van de paarden. Het thema in mijn leven ken ik ondertussen wel. Doordat de paarden mij het zo onbevooroordeeld lieten zien kon ik het emotioneel veel beter voelen en was de ratio op dat moment gewoon uitgeschakeld. Ook de deskundigheid van Joyce als ‘vertaler’ van hun gedrag en de manier hoe zij mij bevroeg heeft weer nieuwe inzichten en helderheid gegeven over mijn levensthema. Het was ook fijn dat Joyce me na twee weken opbelde om te vragen hoe het met me ging en dat we er nog even verder over konden doorpraten. Deze sessie heeft op mij een heel positieve impact gehad. Een absolute aanrader om jezelf een keer cadeau te doen.”

Meer recensies? https://joycepuister.nl/recensie-paardencoaching/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.