Menu Sluiten

Open dag 27 november

Altijd al eens real life mijn werk willen zien? Kom dan gezellig naar de open dag op 27 november. Tijdens deze ochtend vertel ik je meer over wat ik doe en hoe dat werkt. Waarom reageren de paarden zo goed op jouw energie. Wat is de toegevoegde waarde van een opstelling. En waarom is de steun van een paard zo fijn. Een aantal voorbeelden van de vele vragen die ik ga beantwoorden.

Nog veel belangrijker is dat ik het ga laten zien! Samen met de paarden gaan we aan de slag. Zo kun jij zelf ervaren of zien hoe het werkt en hoe snel je bij de kern komt. Je ziet ook bij anderen hoe het paard daarop reageert en hoe verschillend dat kan zijn.

Wanneer: 27 november 2021 10.00 – 12.00
Kosten: Gratis
Locatie: Grijpskerke
Aanmelden: info@joycepuister.nl

Iedereen is welkom! Ook als je niks hebt met paarden of juist wanneer je een echt paardenmens bent maar nog altijd geen idee hebt hoe dat coachen met paarden nou werkt. Ook andere hulpverleners/ zorgprofessionals/ opstellers / (paarden)coaches etc. zijn van harte welkom als je benieuwd bent naar een andere manier van werken of graag wat deelt over hoe jij werkt want samen zijn we sterker!

Heb je vragen neem dan gerust contact op. Ik hoop je de 27e te ontmoeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.