Menu Sluiten

Open dag 18 september 2021

paardencoaching

Ben jij ook zo benieuwd naar mijn werk als coach met inzet van paarden? Kom dan naar de open dag 18 september!

  • Datum: 18 september
  • Tijd: 14.00 – 16.00
  • Locatie: Schuitvlotstraat 6 in Grijpskerke
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden: Via mail info@joycepuister.nl

Tijdens de open dag ben je in de gelegenheid om mij en de paarden te ontmoeten. Onze prachtige unieke locatie te bewonderen. En niet geheel onbelangrijk; mijn werkwijze te aanschouwen! Ik vertel je graag over mijn bijzondere werk als paardencoach. Waarom ik met de paarden werk laat ik graag zien. Ze zijn super gevoelig en spiegelen wat er bij jou (onbewust) in de weg zit. Daarbij zijn ze liefdevol en steunend en helpen je spanning over te nemen. Allemaal kwaliteiten waardoor ze een mooie ondersteuning zijn in dit werk.

Vaak is een 1e stap naar een sessie of workshop erg groot. De open dag is laagdrempelig, kosteloos en biedt je de mogelijkheid om het vrijblijvend te ervaren. Recensie: “Ik vond het zo spannend maar iets zij me dat het goed voor me zou zijn. Ik ben toen naar de open dag gegaan en wist meteen dat dit was wat ik zocht”.

Voor meer informatie over mij en mijn werk kijk op www.joycepuister.nl. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *