Menu Sluiten

An-Joy is een samenwerking tussen Annelies en Joyce. Annelies is specialist op HRM gebied. Joyce is de expert als het gaat om teambuilding en coaching. Samen hebben ze hun krachten gebundeld om de vitaliteit in Zeeuwse MKB te versterken.

Missie: An-Joy your business! An-Joy is vitaal en ambitieus met een flinke dosis Zeeuwse nuchterheid. Met enthousiasme brengen wij jou en jouw bedrijf in beweging. Waar de meeste stoppen gaan wij verder. Vitaler door beweging, meer eenheid door samenwerking en balans. Succes begint bij een gezond bedrijf, en een gezond bedrijf begint bij een stevige basis met tevreden medewerkers. Daarom zetten we in op bedrijven die belang hechten aan duurzame vitaliteit. Zo leveren we tegelijk een mooie bijdrage aan de arbeidsmarkt

Visie: In deze snel veranderende tijden wordt er veel gevraagd van bedrijven en hun medewerkers. Vitaliteit wordt een steeds belangrijker onderwerp in de maatschappij. Wij hechten dan ook belang aan persoonlijkheid en maatwerk. Zodat we zeker weten dat er breed gekeken wordt naar de behoeften van zowel de groep als het individu. Bedrijven vormen de basis van onze economie vanuit dat oogpunt is het belangrijk om te investeren in het behoud en verbetering van de vitaliteit.

Totaal vitaal:
Doel: Problemen oplossen, jouw bedrijf weer vitaal en succesvol laten zijn
– Oorzaak van de problematiek zichtbaar maken
– Plan van aanpak afgestemd op wat nodig is
– Ondersteuning op organisatieniveau
– Indien nodig individuele coaching en/of team coaching
In te zetten bij problemen zoals verzuim, slechte sfeer op de werkvloer, financiële problemen.

Lopen de zaken niet lekker of zijn er problemen die de vitaliteit binnen het bedrijf belemmeren. Dit heeft niet alleen effect op je personeel, maar ook op je klanten. Wanneer het niet goed gaat is het lastig om door de bomen het bos nog te zien. Het is dan fijn om samen met een extern persoon hier naar te kijken. Onze werkwijze is erop gericht dat jullie zo snel mogelijk weer zelfstandig verder kunnen. Hierin onderscheiden wij ons omdat er geen langdurig traject nodig is. Wij maken zichtbaar waar de kern van de problemen zit zodat er direct en gericht richting een oplossing gewerkt kan worden.

Prijs afhankelijk van diverse factoren. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend 1e gesprek en prijsindicatie.

Boost:
Doel: Doelgericht, actief en met plezier de vitaliteit binnen het bedrijf versterken.  
– 6 maanden traject
– Afgestemd op wensen en behoeften
– Beweegprogramma
– Team coaching
– Individuele coaching

Geschikt voor vitale bedrijven die de vitaliteit willen behouden en verbeteren.

Wil je graag jouw personeel of team een boost geven dan is dit traject zeker een aanrader. Naast het verbeteren van het individu wordt er ook aandacht besteed aan de onderlinge samenwerking en de groepssfeer. Je investeert voor een langere periode zodat er stapsgewijs gewerkt kan worden aan verbetering. Er is een vast programma waarbij beweging centraal staat. Beweging zorgt voor ontspanning  en is  daarmee goed om de mensen zowel fysiek als metaal fit te maken. Daarnaast wordt de team coaching en individuele begeleiding  afgestemd op wat nodig is om de vitaliteit te verbeteren.

Prijs per persoon 1350,- ex BTW.

Strategie
–> Waardering voor wat er al is omtrent vitaliteit en in samenwerking met de verantwoordelijke(n) dit versterken

–> Stevige basis leggen door aandacht te besteden aan eventuele knelpunten en inzetten op wat motiveert en plezier geeft

–> Meer beweging door actieve teambuildingsactiviteiten gericht op verbetering van zowel fysiek als mentaal welzijn

–> Samenwerking versterken door in te zetten op zowel de individuele behoeften als die van de groep

–> Try outs om te ervaren of het klikt en de werkwijze aanspreekt

Try out:
Doel: Ervaren van onze werkwijze, professionaliteit en een leuke dag

– 09.00 – 14.00 of 14.00 – 19.00
– Teambuilding
– Sportactiviteiten
– Keuze uit diverse thema’s
– Lunch/buffet of BBQ*
– Max. 25 personen**

Benieuwd hoe wij te werk gaan en tegelijk een gezellige dag met je personeel hebben. Deze try out is dé manier om te ervaren wat wij te bieden hebben.  Gezamenlijk knallen we de dag door met verschillende activiteiten in het door jullie gekozen thema. Plezier, samenwerking en beweging staan centraal. Zowel fysiek als mentaal uitgedaagd worden En als afloop even lekker met zijn allen ontspannen bij een goed verzorgde lunch of lekkere BBQ.

Prijs 1500,- ex BTW

* tegen meerprijs

** Meer personen tegen meerprijs