Menu Sluiten
coaching sessies

Coaching sessies in beeld en woord

Via de blogs, vlogs en mijn visie die ik gebruik tijdens de coaching sessies met paarden, krijg je meer inzicht over hoe ik te werk ga. Maar ook over hoe ik in het leven sta en hoe anderen mijn coachingsessies ervaren. Ben je op zoek naar inspiratie en wil je geprikkeld worden tot zelfreflectie? In mijn blogs lees je alles over hoe mijn kijk op de wereld is en bepaalde thema’s zijn. Ook vind je diverse recensies van personen die jou voor gingen. In mijn vlogs maak je meer persoonlijk kennis met me en krijg je een idee van wie ik ben en hoe ik te werk ga. Tenslotte staan er ook diverse interviews en podcast online waarbij anderen hun vragen op mij afvuren. Via YouTube bekijk je mijn video’s! 

Veel lees en kijkplezier en laat gerust een reactie achter!

Wil je een vraag stellen of iets bespreken van te voren? Neem dan gelijk contact op. 

Inspiratie

Denken is dom

Als jong kind gaan we naar school. Leren staat hierbij centraal, onze hersenen worden getraind. We moeten zoveel mogelijk weten en het liefst van alles

Lees verder »
Coaching sessies

Open dag 9 december

Op 9 december ben je weer van harte welkom om mijn werk te zien en te ervaren. Er is gelegenheid om kennis te maken, de

Lees verder »

COACHINGSESSIES BLOGS & VLOGS
In onderstaande categorieën kun je meer lezen over mijn visie en Werkwijze

Een leuk interview door Gwendolyn Pieters over mijn bijzondere werk.