Menu Sluiten

Een verandering aan brengen vraagt moed. Mijn manier van werken is niet gericht op praten maar op zichtbaar maken wat de kern van je probleem is. Zodra je de werkelijke oorzaak weet kun je een duurzame verandering aanbrengen. Dan hoef je niet onnodig tijd te besteden aan het verleden maar kun je jezelf richten op de toekomst. 

INDIVIDUELE BEGELEIDING
Zit je niet lekker in je vel, blijf je tegen dezelfde patronen aanlopen, zijn er zware gedachten of emoties waar je last van hebt en wil jij hier verandering in brengen dan is het fijn om hier samen naar te kijken. In één sessie laat ik jou zien waar de oorsprong van jouw vraag ligt. Dan kun jij meteen verandering aanbrengen en spanning loslaten.

Het is zeker aan te raden om dit met paarden te doen op WERKWIJZE lees je waarom. Liever met je eigen paard of zonder paard, dat kan ook.

Prijzen BTW vrij

125
Vervolgsessie

150
Intakesessie

RELATIE & GEZINSBEGELEIDING
Zitten jij en je partner niet helemaal op één lijn. Loopt het niet lekker in het totale gezin. Of heeft één van de kinderen een moeilijke tijd. Dan is het belangrijk om te kijken waar dit vandaan komt. Ik maak zichtbaar waar de knelpunten zitten. Samen met je partner kijk je naar wat er nodig is voor jullie relatie, gezin of kind. Vandaaruit kun je meteen verandering aanbrengen en dit effect werkt door voor het hele gezin.

* Ik werk enkel met volwassenen! Als ouder ben je verantwoordelijk voor je minderjarige kind en vanuit die positie kun je veel betekenen voor je kind. Ook als je kind eigen problematiek heeft dan kun je als ouder veel doen.

Prijs BTW vrij

150
Sessie 2 personen

TRAJECTEN
Wil je meer flow in je leven en je bedrijf dan begin je bij jezelf. Je gaat zowel in een kleine groep als individueel aan de slag. Alle trajecten zijn netjes verzorgd incl. drankjes en versnaperingen. Bij goed weer werken we lekker buiten, bij slecht weer is er een binnen locatie. Er is keuze uit 3 programma’s die je ook opeenvolgend kunt doen of kunt samenvoegen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Basic
We gaan in een groep één dagdeel aan de slag met 1 van de volgende thema’s;
– Flow in relatie
– Flow in business
– Money flow
Je krijgt inzicht in hoe je flow kunt creëren, ervaart waar in dit thema jouw blokkade zit en krijgt de tools om hier ook mee aan de slag te gaan.

Premium
Wil je direct aan de slag met dat wat jouw flow blokkeert. Naast de 2 dagdelen in groepsverband doe je ook een individuele sessie. Zodat je kunt zien waar deze blokkade vandaan komt en er direct wat aan kunt doen. Bij dit traject kies je ook uit 1 van de thema’s;
– Flow in relatie
– Flow in business
– Money flow

Compleet
Ben jij er klaar voor om echt te knallen, deze is alleen voor de echte doorzetters. In dit traject draait het om de ‘flow in life’. Je krijgt de inzichten hoe je flow creëert zowel in je relaties, je werk en je geld maar ook hoe je flow integreert in jezelf. Blokkades die er zitten ga je individueel mee aan de slag. Zodat je uiteindelijk flow kunt integreren in je hele leven.

Dit traject is een commitment van 6 groepssessies (max. 4 personen) en 3 individuele sessies. Je ontdekt niet alleen waar je blokkades hebt maar ook waarom en hoe je die kunt oplossen. Daardoor kun je niet alleen flow creëren maar ook jezelf weer makkelijk herpakken als je even je flow kwijt bent.

Prijzen BTW vrij

1150
Compleet

275
Premium

79
Basic

RE-INTEGRATIETRAJECTEN UWV

Via Caprilli Coaching en Training is het mogelijk om een re-integratie traject bij het UWV te doen. Binnen zeeland ben ik als Caprilli paardencoach beschikbaar om jou te begeleiden terug naar werk of een eigen bedrijf. Op de site van het UWV kun je meer lezen over de voorwaarden. https://perspectief.uwv.nl/artikelen/werkfit

Caprilli Coaching en Training is specialist op het gebied van paarden coaching en re-integratie. Op de website kun je meer lezen over de mogelijkheden.  https://www.caprillicoaching.nl/uwv/. Neem gerust contact op als je een re-integratietraject bij mij wilt doen.

Re-integratie trajecten worden volledig vergoed door het UWV

DEMO & PUBLIC SPEAKING
Heb je een leuk evenement of activiteit en zoek je nog een mooie aanvulling dan kom ik graag langs voor een demonstratie van mijn werk. Dit is zowel met als zonder paarden mogelijk. Je kunt zelf aangeven wat voor soort thema. Ook actieve vormen waarin het publiek betrokken wordt zijn mogelijk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag

VITALITEITSPROGRAMMA’S VOOR BEDRIJVEN
Een organisatie opstelling is een mooie methode om te ontdekken waar in een bedrijf de knelpunten daadwerkelijk zitten. Dit valt onder individuele begeleiding. Echter zijn er ook mogelijkheden die zich meer richten op vitaliteit. Dit doe ik in samenwerking met anderen. Meer hierover is te vinden op de pagina BEDRIJVEN.

Prijs op aanvraag

Vergoedingsmogelijkheden

Zelf betalen voor de sessie(s) is enorm waardevol omdat je daarmee laat zien dat je bereid bent om alles te geven. Natuurlijk is iedere portemonnee anders. Dus is het erg lastig voor je dan kan dit misschien helpen. De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering maar er zijn wel enkele andere mogelijkheden voor een (gedeeltelijke) vergoeding.

  • Je werkgever: Veel bedrijven hebben tegenwoordig een budget gereserveerd voor opleidingskosten en/of persoonlijke ontwikkeling. Overleg met je leidinggevende of werkgever of er vanuit de organisatie mogelijkheid is tot vergoeding. Of vraag het na bij de vertrouwenspersoon, bedrijfsarts of de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out, preventie langdurig ziekteverzuim of re-integratie.
  • De belastingdienst: Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de btw als scholingskosten aftrekken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor ZZP’ers en ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Laat je hierover informeren door je accountant of belastingadviseur.