Menu Sluiten

JAARTRACJECT

– Wanneer je kampt met spanning, stress of onrust.
-Al veel geprobeerd hebt waardoor je wel verder kwam maar niet waar je wilde zijn.
-Voelt dat je meer kunt dan je nu doet.
-Het leven aan je voorbij gaat zonder dat je echt leeft.
-Het verleden je blijft achtervolgen.
-Een gebeurtenis een grote impact had op je leven.
-Dat je veel en snel wilt maar niks mee werkt.

WORKSHOP

Misschien lijkt het of jij de enige bent die tegen een bepaald thema aanloopt in het leven. In deze workshop ontdek je dat jij niet de enige bent. In een klein groepje werken we met de paarden. Deze workshop is zo krachtig omdat je het samen doet.

Workshop (dagdeel)       € 55,-

Je kan je opgeven voor een datum of met een eigen groepje komen. 

LOSSE SESSIE

Liever privé een sessie, individueel of met je partner dan kun je ook een losse sessie boeken.

1e  sessie  1,5h         € 150,-
Vervolgsessie           € 125,-

Vrijblijvend meer informatie of voor het plannen van een sessie
bel 06 – 81 50 35 25 of mail naar info@joycepuister.nl (kijk in je spam wanneer er geen reactie komt)    

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Zit je niet lekker in je vel, blijf je tegen dezelfde patronen aanlopen, zijn er zware gedachten of emoties waar je last van hebt en wil jij hier verandering in brengen dan is het fijn om hier samen naar te kijken. In één sessie laat ik jou zien waar de oorsprong van jouw vraag ligt. Dan kun jij meteen verandering aanbrengen en spanning loslaten.

Het is zeker aan te raden om dit met paarden te doen op WERKWIJZE lees je waarom. 

Prijzen BTW vrij

125
Vervolgsessie

150
Intakesessie

WORKSHOP

Misschien lijkt het of jij de enige bent die tegen een bepaald thema aanloopt in het leven. In deze workshop ontdek je dat jij niet de enige bent. In een klein groepje van 4-6 personen gaan we werken met de paarden. Je krijgt een individuele sessie. Toch doe je het niet helemaal alleen, deze workshop is zo krachtig omdat je het samen doet.

Data kun je vinden in de agenda bij Joyce Puister

Prijs BTW vrij

55

Workshop

Jaartraject 2022

Met een losse sessie kun je het antwoord op je vraag vinden en daarmee zelf aan de slag gaan. Echter als je echte verandering wilt doorvoeren in je leven zul je meerdere hindernissen moeten overwinnen. Doorzetten wanneer het moeilijk wordt kan dan een hele uitdaging zijn. Ik geloof in de kracht die mensen in zichzelf hebben en dat ze er prima kunnen komen zonder mijn hulp. Tijdens het jaartraject moet je het nog steeds zelf doen echter heb je net even wat meer steun en een stok achter de deur wanneer het moeilijk wordt. Hiermee garandeer je, je eigen succes.

Dit traject is dan ook alleen geschikt voor mensen die er echt 200% voor willen gaan en zichzelf volledig verantwoordelijk houden voor hun eigen succes. Ik neem je mee naar de diepste diepten van je zijn. Je gaat waar nodig de moeilijkste realiteit onder ogen komen. En je gaat de hoogste hindernissen moeten nemen. Hierdoor kom je bij wie jij bent, wie jij wilt zijn en leer je van daaruit te gaan leven.

 • Ben jij er klaar voor om echt te gaan leven
 • Wil jij het verleden en de ballast ervan achter je laten en je richten op jouw toekomst
 • Wil jij de volle verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven en jouw geluk
 • Wil jij jouw volle potentieel gaan benutten

Dan is dit traject zeker geschikt voor jou!

Ben jij op zoek naar iemand die jouw probleem gaat (helpen) oplossen. Wil jij het wel proberen maar weet je niet of het je gaat lukken. Of weet je zelf al hoe het zit. Dan is dit traject (nog) niet geschikt voor jou.

Wanneer dan wel?

 • Wanneer je kampt met spanning, stress of onrust
 • Al veel geprobeerd hebt waardoor je wel verder kwam maar niet waar je wilde zijn
 • Voelt dat je meer kunt dan je nu doet
 • Het leven aan je voorbij gaat zonder dat je echt leeft
 • Het verleden je blijft achtervolgen
 • Een gebeurtenis een grote impact had op je leven
 • Dat je veel en snel wilt maar niks mee werkt

Dit jaartraject is een individueel traject wat je niet alleen doet. Naast de begeleiding die je van mij krijgt werken we ook groepsgewijs. Dit geeft enorm veel toegevoegde waarde door de vele variaties aan werkvormen die we gebruiken. Ten alle tijden de aanwezigheid van de paarden en de individuele sessies met de paarden. Maar daarnaast ook groepsopstellingen en andere werkvormen waarbij je levensthema’s vanuit een heel ander perspectief kunt ervaren.

Daarbij is het heel fijn om ervaringen te kunnen delen met elkaar. Iedereen heeft zijn eigen manier en visie en zo leer je van elkaar. Tegelijk loop je tegen soortgelijke uitdagingen aan. Zien dat anderen ook moeite hebben of in dezelfde patronen vastlopen geeft veel steun. De  energie die er vanuit een groep komt geeft ook veel positieve kracht.

Praktisch:

 Data start van de trajecten 2022:

Maandag 7 maart vervolg elke 1e maandag van de maand 18.30 – 22.00

Vrijdag 8 april vervolg elke 1e vrijdag van de maand van 09.00 – 12.30.

Instromen kan mits er plek is en wanneer je een keer niet kunt kan dit ingehaald worden.

Kosten:

Als je echt wilt dan heb je er alles voor over. Echter omdat dit jaartraject nog jong is zal het in 2022 voor een scherpe prijs beschikbaar zijn!

Investering: € 455,-

Wat krijg je ervoor:

 1. Intake gesprek om te kijken of dit traject bij je past
 2. 10 maanden begeleiding
 3. 10 dagdelen werken met de paarden en de groep
 4. Individuele sessies
 5. Groepssessies
 6. Huiswerk tussen de sessies
 7. Beschikking tot tussentijdse contactmomenten
 8. Een naslagwerk met theorie en praktijkoefeningen
 9. Afsluitend gesprek
 10. Feestelijke afsluiting

Ben jij er klaar voor?!

455

Vergoedingsmogelijkheden

Zelf betalen voor de sessie(s) is enorm waardevol omdat je daarmee laat zien dat je bereid bent om alles te geven. Natuurlijk is iedere portemonnee anders. Dus is het erg lastig voor je dan kan dit misschien helpen. De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering maar er zijn wel enkele andere mogelijkheden voor een (gedeeltelijke) vergoeding.

 • Je werkgever: Veel bedrijven hebben tegenwoordig een budget gereserveerd voor opleidingskosten en/of persoonlijke ontwikkeling. Overleg met je leidinggevende of werkgever of er vanuit de organisatie mogelijkheid is tot vergoeding. Of vraag het na bij de vertrouwenspersoon, bedrijfsarts of de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out, preventie langdurig ziekteverzuim of re-integratie.
 • De belastingdienst: Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de btw als scholingskosten aftrekken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor ZZP’ers en ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Laat je hierover informeren door je accountant of belastingadviseur.
meningen