Menu Sluiten

Systemisch paardencoach

Een verandering aan brengen vraagt moed. Mijn manier van werken als paardencoach is een combinatie van opstellingen en paardencoaching. Het is niet gericht op praten maar op zichtbaar maken wat onzichtbaar is en de kern van je probleem. Zodra je de werkelijke oorzaak weet kun je een duurzame verandering aanbrengen. Dan hoef je niet onnodig tijd te besteden aan het verleden maar kun je jezelf richten op de toekomst. 

INDIVIDUELE BEGELEIDING
Zit je niet lekker in je vel, blijf je tegen dezelfde patronen aanlopen, zijn er zware gedachten of emoties waar je last van hebt en wil jij hier verandering in brengen dan is het fijn om hier samen naar te kijken. In één sessie laat ik jou zien waar de oorsprong van jouw vraag ligt. Dan kun jij meteen verandering aanbrengen en spanning loslaten.

Het is zeker aan te raden om dit met paarden te doen op WERKWIJZE lees je waarom. 

Prijzen BTW vrij

125
Vervolgsessie

150
Intakesessie

WORKSHOP

Misschien lijkt het of jij de enige bent die tegen een bepaald thema aanloopt in het leven. In deze workshop ontdek je dat jij niet de enige bent. In een klein groepje van 4-6 personen gaan we werken met de paarden. Je krijgt een individuele sessie. Toch doe je het niet helemaal alleen, deze workshop is zo krachtig omdat je het samen doet.

Data kun je vinden in de agenda bij Joyce Puister

Prijs BTW vrij

55

Workshop

RE-INTEGRATIETRAJECTEN UWV

Via Caprilli Coaching en Training is het mogelijk om een re-integratie traject bij het UWV te doen. Binnen zeeland ben ik als Caprilli paardencoach beschikbaar om jou te begeleiden terug naar werk of een eigen bedrijf. Op de site van het UWV kun je meer lezen over de voorwaarden. 

Caprilli Coaching en Training is specialist op het gebied van paarden coaching en re-integratie. Kijk op Senior Caprilli Coach voor meer informatie. Neem gerust contact op als je een re-integratietraject bij mij wilt doen. 

Re-integratie trajecten worden volledig vergoed door het UWV

BEDRIJVEN
Een organisatie opstelling is een mooie methode om te ontdekken waar in je bedrijf de blokkade zit die voorkomt dat je bedrijf succesvol is. Als systemisch paardencoach maak ik samen met de paarden zichtbaar wat jouw bedrijf nodig heeft. 

Ook bij een groot ziekteverzuim is het interessant om te kijken wat hier de oorzaak van is. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismaking. 

Prijs op aanvraag

Vergoedingsmogelijkheden

Zelf betalen voor de sessie(s) is enorm waardevol omdat je daarmee laat zien dat je bereid bent om alles te geven. Natuurlijk is iedere portemonnee anders. Dus is het erg lastig voor je dan kan dit misschien helpen. De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering maar er zijn wel enkele andere mogelijkheden voor een (gedeeltelijke) vergoeding.

  • Je werkgever: Veel bedrijven hebben tegenwoordig een budget gereserveerd voor opleidingskosten en/of persoonlijke ontwikkeling. Overleg met je leidinggevende of werkgever of er vanuit de organisatie mogelijkheid is tot vergoeding. Of vraag het na bij de vertrouwenspersoon, bedrijfsarts of de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out, preventie langdurig ziekteverzuim of re-integratie.
  • De belastingdienst: Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de btw als scholingskosten aftrekken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor ZZP’ers en ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Laat je hierover informeren door je accountant of belastingadviseur.
meningen