Bedrijfsuitje

Op zoek naar een bedrijfsuitje dat niet alleen een positieve bijdrage levert maar ook leuk is? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Door middel van teambuilding met paarden kun je de dynamiek van het team snel naar de oppervlakte brengen. Dit is enorm waardevol omdat je bedrijf het beste functioneert als je team goed functioneert! Het is positief confronterend en laat daarmee zien wat er nodig is om samen nog beter een geheel te vormen.

teambuilding met paarden

Gezamenlijk gaan jullie aan de slag met wat opdrachten. Deze opdrachten kunnen we vooraf afstemmen op jullie behoeften. Zo zijn er verschillende opdrachten die bijvoorbeeld gericht zijn op samenwerking. leiderschap, kwaliteiten of assertiviteit. Natuurlijk is het belangrijkste element plezier maken! Het paard is tijdens de opdrachten vrij om aan te geven waar er spanning zit. Fijn aan het werken met paarden is dat zij de spanning ook meteen overnemen en loslaten. Hierdoor komt er direct meer ontspanning bij de persoon of het hele team. Verder is een paard ook goed in het aanvoelen van de groep. Wanneer de groep in harmonie is zal het paard dit spiegelen door mee te doen in de activiteiten. Echter wanneer de groep niet als groep werkt dan zal het paard dit ook spiegelen door niet mee te doen.

teambuilding met paarden

Wij hebben een prachtige locatie ter beschikking te midden van de landerijen. Waar je door de sfeer alleen al tot rust komt. Landgoed Twistvliet te Vrouwenpolder is een fijne locatie voor teambuilding met paarden. Deze locatie is praktisch en uitermate geschikt voor grote groepen. Er is mogelijkheid voor lunch en/of diner. En in de landelijke schuren kun je genieten van een lekker hapje en drankje. Wil je naast de teambuilding met paarden ook graag nog iets anders aanbieden dan kan dit ook op Twistvliet! Zij bieden de mogelijkheid om met een landrover te crossen en te mennen met een paardenkoets.  https://www.twistvliet.nl/bedrijven/