Systemische opstelling zonder paarden

Liever een opstelling zonder inzet van paarden. Of vind je het in de winter te koud in de paardenbak maar heb je wel behoefte aan begeleiding. Dan is het ook mogelijk een systemische opstelling te doen zonder paarden. Dit is mogelijk op meerdere locaties. Insteek is hetzelfde als met de aanwezigheid van de paarden. We doen een familie of organisatie opstelling, er wordt gewerkt met attributen en het belangrijkste is jou terug brengen op jouw eigen plek binnen jouw systeem. Praten is niet het voornaamste binnen deze vorm van begeleiden. Voelen, ervaren en zichtbaar maken zijn meer van belang. Zodat jij uiteindelijk weer lekker in je vel komt te zitten.

Door het opstellen van jou systeem krijg je een helder beeld van wat er wel en niet klopt. Sta jij op je eigen plek, en als je dat niet doet dan gaan we dat veranderen en kun je ervaren hoe fijn het voelt als je wel op je eigen plek staat.

opstellingopstelling

Er zijn een tweetal locaties waar je uit kunt kiezen. Buitenlocatie en binnenlocatie.

Locaties:

  • Stal SWJP in Veere (buiten)
  • opstellingGrijpskerke (binnen)

kijk op Tarieven voor meer informatie hierover. Ook is het mogelijk een traject te volgen zonder paarden. Informatie hierover kun je lezen opĀ Traject