Systemische coaching zonder paarden

Liever coaching zonder inzet van paarden. Of vind je het in de winter te koud in de paardenbak maar heb je wel behoefte aan begeleiding. Dan is het ook mogelijk systemische coaching te doen zonder paarden. Dit is mogelijk op meerdere locaties. Insteek is hetzelfde als met de aanwezigheid van de paarden. We doen een familie opstelling, er wordt gewerkt met attributen en het belangrijkste is jou terug brengen op jouw eigen plek binnen jouw systeem. Praten is niet het voornaamste binnen deze vorm van coachen. Voelen, ervaren en zichtbaar maken zijn meer van belang. Zodat jij uiteindelijk weer lekker in je vel komt te zitten.

Door het opstellen van jou systeem krijg je een helder beeld van wat er wel en niet klopt. Sta jij op je eigen plek, en als je dat niet doet dan gaan we dat veranderen en kun je ervaren hoe fijn het voelt als je wel op je eigen plek staat. De kracht van de paarden hierbij is hun enorme zuiverhuid, daarom zet ik ze het liefst in bij systemische coaching. Echter is het niet noodzakelijk voor een opstelling en zijn er meer methoden om zuiver te blijven. Zo zijn er enkele kaartensets en spellen die ingezet kunnen worden. Werken met vloer-ankers bijvoorbeeld is een leuke techniek om letterlijk te ervaren hoe een bepaalde keuze of situatie voor jou voelt.

systemische coachingsystemische coachingsystemische coaching

Er zijn een tweetal locaties waar je uit kunt kiezen. Buitenlocatie en binnenlocatie.

Locaties:

  • Stal SWJP in Veere (buiten)
  • Grijpskerke (binnen)

De tarieven zijn niet hetzelfde als die van de coachingssessies met inzet van paarden. kijk op Tarieven voor meer informatie hierover. Ook is het mogelijk een coaching traject te volgen zonder paarden. Informatie hierover kun je lezen op Coaching traject.