En dan kom je in de ochtend aanrijden bij Stal SWJP en zie je alle paarden heerlijk soezen in het vroege ochtendzonnetje. Met mijn camera gereed sluip ik richting stal in de hoop dat ze niet bij het horen van mijn aankomst meteen op staan. Glurend om het hoekje schiet ik snel de eerste foto’s die heb ik dan alvast. Maar erg onder de indruk zijn ze niet…

Even filmen dan maar want het is toch wel een fantastisch zicht hoe ze daar ongegeneerd liggen te luieren en Roza als kleinste van de club dapper de wacht houdt. Met mijn handen vol wortels loop ik vervolgens iedereen even langs om ze wat lekkers te geven. Maar zo vertrouwd als ze zijn neemt niemand de moeite om op te staan. Bedoel ja gister was het moederdag en kreeg ook ik ontbijt op bed… dan kon ik hun nu ook wel even een lekker ontbijtje brengen toch??!

Wen van stal SWJP

Bravoure en Wen chillen op stal SWJP