Samenwerken met je paard

Samenwerken met je paard zet zich in voor een goede samenwerking op alle vlakken. Er wordt dan ook veel waarde gehecht  aan kwaliteit en tevredenheid van de klant. Hiervoor wordt er breed gekeken naar wat nodig is maar het begint altijd bij jou! Wat vertelt jouw paard over jou. Ben je bereid er naar te luisteren dan kun je veel leren. Niet alleen over de samenwerking met je paard, maar ook over jou persoonlijk.

Samenwerken met je paard

Specialisatie is op de volgende vlakken:

  • Houding en zit
  • Rechtrichten
  • Coaching

 

Houding en zit: Vanuit een gebalanceerde ruiter zal ook het paard beter in balans komen. Je leert je lijf op de juiste manier te gebruiken waardoor er meer evenwicht en ontspanning ontstaat. Door een evenwichtigere zit kun je ook betere hulpen geven aan je paard. Dit heeft weer een positief effect op de communicatie met je paard. 

Rechtrichten: Hierbij richten we ons op het paard. Door het paard op de juiste manier zijn lijf te laten gebruiken ontstaat ook bij hem meer ontspanning. De spieren doen op de correcte manier hun werk en worden gelijkmatig getraind. Dit heeft als gevolg dat het paard beter in staat zal zijn de ruiter te dragen en zal daardoor meer plezier ervaren in het werk. Op de lange termijn voorkom je slijtage en de daarmee gekoppelde problemen als blessures en artrose.

Coaching: Dit gaat vooral over het begeleiden naar een beter contact tussen paard en ruiter. Het leren begrijpen van een paard en hoe je communiceert. Zodat jullie een goede basis leggen van vertrouwen en respect. Zodat zowel jij als je paard met plezier met elkaar samenwerken. 

 

Doe één ding voor je paard en je paard doet zoveel meer voor jou!

 

 

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden kijk op de website van Samenwerken met je paard:

http://www.samenwerkenmetjepaard.nl