Systemisch coaching traject met of zonder inzet van paarden

Wil jij korte metten maken met de patronen of thema’s in jou leven waar je maar niet vanaf komt? Wil jij in je eigen kracht komen? Dan is ons systemisch coaching traject geschikt voor jou!

Misschien heb je al jarenlang therapie gevolgd of ben je pas recent tot de conclusie gekomen dat je in cirkeltjes loopt. Of je er nou kort of lang mee zit, tijdens dit traject keren we je binnenstebuiten. Dit vraagt een 100% eigen inzet, de wil om je angsten onder ogen te komen en je emoties te voelen.

Tijdens het coaching traject besteden we in de coachingssessies aandacht aan je huidige gezin en je gezin van herkomst. We zetten alle maskers af tot we komen bij die pure en kwetsbare mens, die al zo lang verstopt zit. De oude pijn ga je doorleven. We kijken naar waar de balans verstoord is en wat er nodig is om die te herstellen. Zodat jij je eigen plek in jouw systeem kunt innemen. Om te doen wat jouw taak is binnen jouw systeem en jouw leven. Zodat jij kunt zijn wie je bent zonder al die ballast. Dan kun je ervaren wat jij wilt, in jouw leven.

Coaching traject coachpaard siësta aan het werk

Durf jij het aan?!

 

Er zijn 2 trajecten die je kunt volgen:

  • Basis traject: 

Coaching traject waarin je 4 sessies in totaal krijgt. Met daarbij een stuk begeleiding en advisering. Voorafgaand is er een intake en aan het eind van het traject een afsluitend gesprek.

1e sessie: Open sessie

2e sessie: Gezin van herkomst

3e sessie: Eigen gezin

4e sessie: Zelf in te vullen

 

  • Intensief traject:

Coaching traject waarin je 6 sessies krijgt. Tevens komt daarbij intensieve begeleiding en advisering. Voorafgaand krijgt je een intakegesprek en na afloop een afsluitend gesprek.

Tijdens dit traject ga je heel intensief met jezelf aan het werk. Het is een pittig traject waarbij je werkt aan je kwetsbaarheid en je thema’s en (familie)patronen. Daarnaast ga je ook aan de slag met wat jij wilt in jou leven en hoe je dat kunt bereiken. Zodat je na afloop niet alleen je rugzak wat lichter gemaakt hebt zodat je meer jezelf kunt zijn, maar tevens meer perspectief hebt op de toekomst.

1e sessie: Open sessie

2e sessie: Gezin van herkomst

3e sessie: Eigen gezin

4e sessie: Kwetsbaarheid

5e sessie: Thema naar keuze

6e sessie: Thema toekomst

 

* De trajecten zijn duurder dan losse coachingssessies. Dit verschil zit hem in de begeleiding. Bij een losse sessie zit enkel een korte nabespreking. Voor de trajecten zijn er naast de gebruikelijke nabespreking extra contactmomenten. 

Als je wilt weten waarom er paarden bij ingezet worden, kijk dan op http://joycepuister.nl/home/

coaching traject

In onderstaand filmpje toont coachpaard Siësta een enorme zwaarte die kan staan voor ziekte, depressie, groot verdriet etc. Dit kan uitbeelden hoe de persoon die ernaast zit zich voelt. Echter kan het ook staan voor iemand uit het systeem van de persoon.