Systemisch coaching traject met of zonder inzet van paarden

Wil jij korte metten maken met de patronen of thema’s in jou leven waar je maar niet vanaf komt? Wil jij in je eigen kracht komen? Dan is ons systemisch coaching traject geschikt voor jou!

Misschien heb je al jarenlang therapie gevolgd of ben je pas recent tot de conclusie gekomen dat je in cirkeltjes loopt. Of je er nou kort of lang mee zit, tijdens dit traject keren we je binnenstebuiten. Dit vraagt een 100% eigen inzet, de wil om je angsten onder ogen te komen en je emoties te voelen.

Tijdens het coaching traject besteden we in de coachingssessies aandacht aan je huidige gezin en je gezin van herkomst. We zetten alle maskers af tot we komen bij die pure en kwetsbare mens, die al zo lang verstopt zit. De oude pijn ga je doorleven. We kijken naar waar de balans verstoord is en wat er nodig is om die te herstellen. Zodat jij je eigen plek in jouw systeem kunt innemen. Om te doen wat jouw taak is binnen jouw systeem en jouw leven. Zodat jij kunt zijn wie je bent zonder al die ballast. Dan kun je ervaren wat jij wilt, in jouw leven.

Coaching traject coachpaard siësta aan het werk

Durf jij het aan?!

Er zijn 2 trajecten die je kunt volgen:

  • Basis traject: 

Coaching traject waarin je 3 sessies in totaal krijgt. Voorafgaand is er een intake waarbij we een plan maken afgestemd op jouw behoeften. En aan het eind van het traject volgt een afsluitend gesprek. Ook zit er tussendoor de gebruikelijk nazorg bij inbegrepen.

  • Intensief traject:

Coaching traject vergelijkbaar met het basistraject alleen bij dit traject ga je intensiever met jezelf aan de slag. Daarom zijn het geen 3 maar 5 sessies die je krijgt.

Tijdens dit traject ga je heel intensief met jezelf aan het werk. Het is een pittig traject waarbij je werkt aan je kwetsbaarheid en je thema’s en (familie)patronen. Daarnaast ga je ook aan de slag met wat jij wilt in jouw leven en hoe je dat kunt bereiken. Zodat je na afloop niet alleen je rugzak wat lichter gemaakt hebt zodat je meer jezelf kunt zijn, maar tevens meer perspectief hebt op de toekomst.

 

Als je wilt weten waarom er paarden bij ingezet worden, kijk dan op http://joycepuister.nl/home/

coaching traject

In onderstaand filmpje toont coachpaard Siësta een enorme zwaarte die kan staan voor ziekte, depressie, groot verdriet etc. Dit kan uitbeelden hoe de persoon die ernaast zit zich voelt. Echter kan het ook staan voor iemand uit het systeem van de persoon.