Particuliere coaching met inzet van paarden

Ben jij er klaar voor om te gaan doen wat jij wilt in jouw leven?  Om dit te doen zul jij de eerste stap moeten zetten naar je eigen geluk. Als jij die stap hebt gezet kan ik je helpen met de volgende tijdens een particuliere coaching. Wie ben jij en wat wil jij in jouw leven. Daarvoor moeten soms eerst wat blokkades opgelost worden. Sommige van die blokkades lijken van ons te zijn maar zijn het niet altijd. Je kunt dan oefenen en proberen maar om de een of andere reden lukt het maar niet om dat gedrag of gevoel te veranderen. De meeste van ons zijn zich niet bewust van de invloed van ons persoonlijke systeem. Dat we dingen meedragen van onze ouders en die ook weer dingen meedragen van hun ouders. Met behulp van opstellingen en de paarden kunnen we deze systemische processen aan de oppervlakte brengen. Paarden hebben geen ego of gevoel waardoor zij beïnvloed kunnen worden. Ze zijn wie ze zijn en ze laten zien wat op dat moment nodig is om te zien. Die puurheid samen met de liefde voor deze prachtige dieren maakt dat ik ze graag inzet bij particuliere coaching. Liever zonder paarden dat kan natuurlijk ook! Kijk dan op Systemische coaching zonder paard

 

Als jij echt wilt dan is dat het mooiste wat je voor jezelf kunt doen!

Particuliere coaching met coachpaard Gjaldor

Particuliere coaching met coachpaard Gjaldor

 

Systemische paardencoaching is zo uniek door de eenvoud. We gaan direct naar het belangrijkste voor jouw ontwikkeling op dat moment. Wat belemmert jouw en wat is er nodig om dat op te lossen. Dit is voor veel mensen confronterend om te zien.  We hebben vele vermijdingsstrategieën maar uiteindelijk om verder te komen is het nodig om door deze stukken heen te gaan. De paarden zijn hierbij van grote waarde omdat zij compleet oordeelloos uitbeelden waar het om gaat. Het is enorm bijzonder hoe deze prachtige dieren exact weten wat er bij jou en jou omgeving speelt.

Hoe dit werkt kun je teruglezen op http://joycepuister.


Recensie paardencoaching 15-08-2018 “Ik heb Joyce & haar paarden de hulp gevraagd omtrent een probleem in het gezin. In de sessie hebben we hier aan gewerkt en ik ben anders naar huis gegaan.”

Eigenlijk hebben we met 1 sessie het door mij gewenste resultaat bereikt!!! In het nagesprek hebben we het kort besproken en heb ik vragen gesteld of problemen van andere aard ook met inzet van paarden en systemisch coachen ook aangepakt kunnen worden. Er zijn nu 2 andere “problemen” die ik ook zeker met systemisch coachen met behulp van Joyce en haar paarden ga aanpakken.


 

In onderstaand filmpje laat coachpaard Siësta een ‘zwaar thema’ zien. Rollen is een manier om grote spanningen los te laten. Daarbij kun je denk aan thema’s rondom leven en dood, burn-out, huiselijk geweld etc.