Familie opstelling met inzet van paarden

Ben jij er klaar voor om de beste versie van jezelf te worden?! Hiervoor zul jij de eerste stap moeten zetten naar je eigen geluk. Door het besluit te nemen jezelf te willen bevrijden van alles wat jou niet dient. Als jij die stap hebt gezet kan ik je laten zien tijdens een familie opstelling wat jou in de weg staat. En je vervolgens laten voelen wat er gebeurd wanneer je dit loslaat. 

Wie ben jij en wat wil jij in jouw leven. De meeste van ons zijn zich niet bewust van de invloed van ons familie systeem. Dat we uit loyaliteit verantwoordelijkheden, emoties of patronen overnemen van onze ouders. Of dat we het onszelf niet gunnen om het beter te hebben dan onze ouders. Maar ook dat we kinderlijke verwachtingen en hoop meedragen over hoe onze ouders zouden moeten zijn. 

Effecten familie opstelling familie opstelling

  • Zichtbaar maken welke blokkades je meedraagt
  • Emoties en patronen loslaten
  • Voelen welke gevolgen de verkeerde plek  innemen heeft
  • Voelen hoe krachtig jouw eigen plek is
  • Positieve stroming in je leven brengen

 

Recensie paardencoaching 15-08-2018 “Ik heb Joyce & haar paarden de hulp gevraagd omtrent een probleem in het gezin. In de sessie hebben we hier aan gewerkt en ik ben anders naar huis gegaan.”

Eigenlijk hebben we met 1 sessie het door mij gewenste resultaat bereikt!! In het nagesprek hebben we het kort besproken en heb ik vragen gesteld of problemen van andere aard ook met inzet van paarden en systemisch coachen ook aangepakt kunnen worden. Er zijn nu 2 andere “problemen” die ik ook zeker met systemisch coachen met behulp van Joyce en haar paarden ga aanpakken.

 

familie opstelling

familie opstelling met inzet van paarden

Een familie opstelling met paarden is zo uniek door de eenvoud. We gaan direct naar het belangrijkste voor jouw ontwikkeling op dat moment. Wat belemmert jouw en wat is er nodig om dat op te lossen. De paarden zijn hierbij van grote waarde omdat zij compleet oordeelloos uitbeelden waar het om gaat. Het is enorm bijzonder hoe deze prachtige dieren exact weten wat er bij jou en jou omgeving speelt.

Hoe dit werkt kun je teruglezen op http://joycepuister.


Liever zonder paarden dat kan natuurlijk ook! Kijk dan op Systemische coaching zonder paard


In onderstaand filmpje laat coachpaard Siësta een ‘zwaar thema’ zien. Rollen is een manier om grote spanningen los te laten. Daarbij kun je denk aan thema’s rondom leven en dood, burn-out, huiselijk geweld etc. 

 

Wil je graag weten hoe ik in mijn werk sta luister dan naar onderstaande podcast! Een leuk interview waarbij Gwendolyn mij vragen stelt over mijn werk en visie.

Een interview over mijn werk en mijn visie.