Alles wat ik doe of tegenkom gaat ook over mijzelf. Dit is zo prachtig om te ervaren. Zelfs als ik iemand coach gaat het nog over mij. De dingen die ik tegenkom raken me altijd in de stukken waar ik op dat moment zelf in zit.

Afgelopen week was daar een goed voorbeeld van. Vorige week ben ik goed op de proef gesteld. Zo werkt dat heel vaak. Ik zet een intentie neer en ik krijg meteen antwoord. Ja weet je het zeker? Ben je er echt klaar voor..? Oké dan hier heb je een leuke uitdaging. Die week was dat een harde les waardoor ik erg uit balans werd gebracht.

Gelukkig heb ik dat fijne plekje bij de paarden en de kans om anderen daar ook van te laten genieten. Tijdens als ik coach kom ik altijd terug bij mezelf. Heerlijk!! En bij deze coaching nog meer als anders. Want alles wat zij zei hadden net zo goed mijn woorden kunnen zijn. Ik ben me vaak bewust van de synchroniciteit in de coaching maar haar woorden waren echt de bevestiging waar ik naar zocht! Ik had me al voorgenomen om haar na de coaching te vragen hoe zij omgaat met zulke uitdagingen. Nog voor ik mijn vraag had kunnen stellen kwam het antwoord al tijdens de coaching. En terwijl zij daar over zichzelf vertelde kon ik niks anders dan eigenlijk haar bedanken.

Hoe bizar is dat…. nog altijd blijf ik me verwonderen over die ‘toevalligheden’. Wat een enorm bijzonder werk heb ik toch. Deze coaching had ik cadeau gedaan, maanden geleden. Het was zomaar ineens in mij opgekomen, zonder rede. Om haar uit te nodigen, omdat iets in me zei dat het goed was. Het gaf me een goed gevoel en ik kreeg er ook een hoop voor terug. Dat de coaching pas maanden later zou zijn en juist op die dag dat ik hem het hardste nodig had plaatsvond, dat had ik van tevoren niet kunnen bedenken.

 

Twijfel nooit aan je gevoel, ook al vindt je hoofd het nog zo gek. Want er komt een dag dat alles duidelijk wordt. 

 

Coach sessie met coachpaard Siësta